E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin Volkan Demirel kararı---

Fenerbahçe'nin Volkan Demirel kararı

Fenerbahçe'nin Volkan Demirel kararı
17 Ağustos 2019 - 15:08 borsagundem.com

Volkan Demirel'in 17 yıldır formasını giydiği Sarı Lacivertliler'le sözleşme yenileyip yenilemeyeceği büyük merak konusuydu. 37 yaşındaki deneyimli eldivenle ilgili nihai kararın verildiği öğrenildi.

Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren ve 17 yıldır kalesini koruduğu Sarı Lacivertliler'le sözleşme yenileyip yenilemeyeceği büyük merak konusu olan Volkan Demirel'in geleceği, büyük oranda netlik kazanmış gibi görünüyor. 

37 yaşındaki file bekçisiyle şu ana kadar yürütülen görüşmelerden hiçbir sonuç alınamazken yolların artık ayrılma noktasına geldiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin uzun yıllar takımın kaptanlığını yapan deneyimli eldiven için resmi internet sitesi aracılığıyla bir teşekkür mesajı yayımlaması bekleniyor. (Fanatik)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gariban18 Ağustos 2019 09:32

    Alex e yapılanları onaylamayan Ali Koç , aynısını Volkana yapıyor kimsenin gıkı çıkmıyor , Bir aydır Kolarovu, Gustavoyu alamayan cebinde akrep olan adamlardan ne beklenir . Fener yönetiminden iş becerir bir adam söyle desek kimse yok , Türkiyenin en zengin adamı 2 milyon verip kolarovu alamıyor .

  • ALAATTİN CAMGÖZ18 Ağustos 2019 00:01

    kimse şunu demiyor.bu kulüpler bunların babasının çiftliğimi arkadaş.bunlar kulüplerde para ile çalışan işçiler ve profesyoneller.kulüp isterse oynatır yani çalıştırır isterse işine son verir.ömür boyu bunlara bakmaklamı sorumlu.tirilyonlarca para alıyorlar istiyorlarki ölene kadar trilyonlar daha kazanalım.bakın tüm büyük kulüpler batmak üzereler.

  • JBT 17 Ağustos 2019 21:11

    Kötü adam... git artık...yeni Türkiye’nin eğitimsiz saygısız şovmen adamı...seni hiç özlemeyeceğiz..

  • Taraftar17 Ağustos 2019 20:27

    Sevgili Volkanın yapması gereken kendisine yakışan bir jübile maçı ve Fenerbahçe ye hizmete devam etmektir.

  • Emrah17 Ağustos 2019 17:54

    ayrıca fenerbahçe yada başka yer herkesin vadesi zamanı vardır vadesi ne kadarsa o kadar yaşar daha fazla yaşamaz Ali Koç başkanın da vadesi vardır bakalım 17 yıl yaşayabilecek mi?kadere inanın alnımızda yazar ne yaşacağımız 17 yıl kısa zamanlı ömürdür insan hayatında o yüzden saygı duyun volkanın kişilik yapısı bozuk olsa 1 yıl duramazdı fenerbahçe kulubünde diyeyim son olarak.

  • fahrettin Ateş17 Ağustos 2019 17:16

    Bak şu kaderin işine fb gönünde takımı için en kötü küfürlere maruz kalan kaleci volkan o gün kaçanlar bu gün volkanı kapının önüne koyuyor

  • As17 Ağustos 2019 16:01

    Volkan ne oldu Fenerbahçe için maçlarda her türlü cirkefligi yaptın antipati kazandın ve Fenerbahçe vurdu gol oldu.degdimi

  • Emrah17 Ağustos 2019 17:42

    17 yıl formasını giydi Volkan Demirel çok iyi fenerbahçe taraftarı ve fenerbahçe kongre üyesidir ne çirkefliğini gördün üst düzey profesyoneldir kolay değil 17 yıl fenerbahçe formasını saygı duymak gerekir Volkana.İlerde fenerbahçe de 10 yıl sonra teknik direktör olursa şaşırma sakın.