E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin transferini Fransız başkan duyurdu---

Fenerbahçe'nin transferini Fransız başkan duyurdu

Fenerbahçe'nin transferini Fransız başkan duyurdu
29 Ocak 2022 - 13:12 borsagundem.com

Fransız kulübü Stade de Reims'in Başkanı Jean-Pierre Caillot, sol bekleri Ghislain Konan transferi için Fenerbahçe ile anlaştıklarını söyledi.

Fransa basınından Lunion'da yer alan habere göre Stade de Reims Başkanı Jean-Pierre Caillot, Ghislain Konan transferi için Fenerbahçe ile anlaştıklarını belirterek, "Sözleşmesini uzatmak istediğimiz futbolcumuz Ghislain Konan için teklifler aldık. Ancak belli ki menajeri başka bir takımda oynamasını istiyor. Fenerbahçe'nin transfer teklifi bize uyuyordu ancak futbolcuyla da anlaşmaları gerekiyor." dedi.

2018 senesinde Victoria Guimaraes'ten 4 milyon euro bonservis bedeli ile Fransız ekibine katılan Ghislain Konan için, Fenerbahçe'nin kasasından 1.5 milyon euro civarında bir miktar çıkması bekleniyor.

Fildişi Sahili'nin Afrika Uluslar Kupası'nda Mısır'a elenmesiyle Konan'ın kısa süre içerisinde takımından ayrılıp Sarı-Lacivertli kulübe imza atması bekleniyor

Resmi teklif yapıldı... Fenerbahçe Morelos'u bekliyor!

Fenerbahçe'nin ilk transferi Konan!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)