E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin şampiyon olmaması için...---

Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için...

Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için...
03 Mart 2014 - 23:29 borsagundem.com

​Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçı öncesi olay açıklamalarda bulundu

Yerel medyada yer alan habere göre bordo mavili takımın başkanı Hacıosmanoğlu çok konuşulacak sözler söyledi.

Elimizden geleni yaparız
Başkan Hacıosmanoğlu, 10 Mart Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi oyuncularına adeta galibiyet yemini ettirdi. Sosyal medyada yankılanarak gelişen haberin detayındaysa ilginç sözler vardı. Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu olay sözlerini şöyle sürdürdü: Bizim için UEFA Avrupa Ligi açısından çok önemli bir maç. Elbette çocuklar çıkıp 3 puan için oynayacak ve alacaklar. Ancak Fenerbahçe nasıl bizim şampiyonluğumuzu elimizden aldıysa biz de onların şampiyonluğunu elinden alacağız. Şike olarak algılanmasın ancak Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için elimizden geleni yapacağız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xx05 Mart 2014 00:38

    fenerin uefa da cezası bitmedi diyenler yakında yeni cezalar gelecek diyenler manipülasyon yapmıştır cezalandırılsınlar

  • ww04 Mart 2014 18:46

    maçta olay çıkarsa sorumlusu budur......

  • karakter04 Mart 2014 15:05

    yakışan da odur başkan sizler fb olmasında gs olsun dediğiniz de şike olmaz sizler her türlü naneyi yemekte sıkıntı yok şike lafa geldimi fb yapar siz ak süt sünüz sende çık sahaya hakemi yenersek siz basıtsınız unutmayın

  • mehmet artam04 Mart 2014 14:45

    çok yazık.

  • okan korten04 Mart 2014 08:49

    bu başkan hakikaten zavallı biri.tutunacağı tek dal güya gasbedilen bir şampiyonluk kupası. koca Trabzon camiasınıda bununla oyalıyor.böylesine köklü bir kulübün biraz seviyeli bir başkanı hakkettiğine inanıyorum.

  • Kanarya04 Mart 2014 00:49

    Hersene Fener çöküyor bunlara hala şamponluk haklarıymış. o senede fener hep koydu bunlara. fenerin üstünlüğü bu kadar aşikarken , nasıl okadar puan toopladınız? puanların çoğu ısmarlama değilmiydi, utanmaz arlanmaz kaliteli başkan!

  • islam04 Mart 2014 00:12

    Biz ne badireler atlattik, ne cezalar aldık, kupalarimiz sampiyonluklarimiz Avrupada sayilmadi, defalarca saha kapatma cezasi aldık, ama geçen yıl UEFA KUPASINDA YARI FINAL OYNADIK, BU SENE 6 PUAN ONDE LIDERIZ Tamam hakkınızı ariyorsunuz belki hakkınız olan kupayı istiyorsunuz ama bunların arkasına saklanmayin, ne oldu da son maçta şampiyonluğu kaybeden takımınız bu hallere geldi o günden sonra ilk 3 içinde göremez olduk. Sadece fenerle uğraşıp taraftarinizi ve halkinizi oyalamayin Trabzon halkı her sene kupa ister başarı ister bunu sağlamaya çalışın bence

  • tepehan 03 Mart 2014 23:53

    Ancak konusup tehdit ediyo cunku elinden baska bi sey gelmiyo

  • sel03 Mart 2014 23:34

    başka ne beklenirdiki!