E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe: 4 - Mersin İdmanyurdu: 1---

Fenerbahçe: 4 - Mersin İdmanyurdu: 1

Fenerbahçe: 4 - Mersin İdmanyurdu: 1
17 Nisan 2016 - 18:32 borsagundem.com

Spor Toro Süper Lig 29. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde Mersin İdman Yurdu'nu 4-1 mağlup etti.

Süper Lig'de oynadığı son 3 maçı kazanamayan ve 7 puan kaybeden sarı-lacivertliler, Mersin İdmanyurdu karşısında galibiyet hasretine son verdi.Ülker Arena Stadyumu'nda oynanan zorlu karşılaşmada zirve yarışında kopmak istemeyen Fenerbahçe, ligde son sırada yer alan Mersin İdman Yurdu'nu ağırladı.
Fenerbahçe'ye farklı galibiyeti getiren goller maçın henüz başında 7 ve 9. dakikalarda Volkan Şen'den geldi. İlk yarıda vasat bir oyun sergileyen Mersin İdman Yurdu ender geliştirdiği ataklardan 45+2'de Güven Varol ile golü buldu.
İkinci yarıya daha kontrollü başlayan ve maçı elinde tutan sarı lacivertliler, 57. dakikada Fernandao ve 63. dakikada van Persie'nin penaltı golü ile skoru 4-1'e taşıdı.
Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 64'e çıkartırken konuk ekip Mersin İdman Yurdu 21 puanda kaldı.

CANER ERKİN KADRODA YOK

Galatasaray derbisinden önce Pereira'yla yaşadığı tartışma nedeniyle kadro dışı bırakılan Caner Erkin, Mersin İdmanyurdu kadrosunda da yer almadı. Bu olaydan sonra hafta içi antrenmanlarda da yer almayan Caner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada özür dilemişti. Buna rağmen yönetim tarafından henüz affedilmeyen Caner, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında 18 kişilik maç kadrosuna dahil edilmedi

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1.dakika Mersin İdman Yurdu oyuncularının santra vuruşuyla maç başlıyor.

4.dakika Rakip yarı alanın sol kanadında topla buluşan Nani, Ricardo Pedriel'in müdahalesi ile yerde kalıyor.

7.dakika GOOLLL Fenerbahçe, Volkan Şen'in golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçiyor. Mersin İdman Yurdu savunmasının yarı alanda kaptırdığı top Volkan Şen'de kalıyor. Rakip yarı alanın ilk metrelerinde topla buluşan Volkan, rakiplerinden sıyrılarak kaleye doğru yöneliyor ve ceza sahasına girmeden ceza yayının içinde sağ ayağı ile plase vuruşla topu ağlarla buluşturuyor.

9.dakika GOOLL Fenerbahçe, Volkan Şen'in golüyle durumu 2-0'a getiriyor. Orta sahadan Bruno Alvesin gönderdiği topu ceza sahası sol kanadında kontrol eden Josef De Souza içeriye doğru yerden sert gönderiyor. Altı pas içine iyi hareketlenen Volkan Şen şutunu çekiyorek kendisinin ve takımının ikinci golünü atıyor.

14.dakika Fenerbahçe sol kanattan Nani ile köşe vuruşunu kullanıyor. Nani paslaşarak başlattığı oyunda topu tekrar alıyor ve ceza sahasına ortasını yapıyor ancak Mersin İdman Yurdu defansı topu tehlikeli alanın dışına taşımayı başarıyor.

19.dakika Rakip yarı alanın sağ kanadında topla buluşan Josef De Souza ceza sahasına uzun gönderiyor ancak top kaleci Muammer Yıldırım'da kalıyor.

25.dakika Ceza sahası yayının sağ çaprazında topla buluşan Gökhan Gönül kaleyi düşünüyor ancak top farklı bir şekilde auta gidiyor.

32.dakika Alper Potuk'un pasıyla sağ kanattan hareketlenen Volkan Şen uzak direğe ortasını yapıyor ancak kimsenin dokunamadığı top taça çıkıyor.

40.dakika Mersin İdman Yurdu defansının uzaklaştırmak istediği top ceza sahası yayının hemen gerisinde Josef De Souza'nın önünde kalıyor. Josef De Souza'nın sert şutu kalenin üzerinden auta gidiyor.

45.dakika GOOLL Mersin İdman Yurdu, Güven Varol'un golüyle farkı 1'e indiriyor. Durum şimdi 2-1.

45+2.dakika Hakem Serkan Çınar ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor.

46.dakika Fenerbahçeli oyuncuların santra vuruşuyla ikinci yarı başlıyor.

57.dakika GOOLLL Fenerbahçe, Fernandao'nun golüyle farkı 2'ye çıkarıyor. Durum şimdi 3-1. Robin Van Persie'nin pasıyla ceza sahası yayının sağ tarafında topla buluşan Fernandao topla birlikte ceza sahasına girer girmez çok sert vuruyor. Kaleci Muammer Yıldırım'ın müdahalesine rağmen top kale çizgisini geçiyor Fernandao takımı adına farkı 2'ye çıkaran golü atıyor.

63.dakika GOOLLL Fenerbahçe, Robin Van Persie'nin penaltı golüyle farkı 3'e çıkarıyor. Durum şimdi 4-1. Güven Varol'un ceza sahasında eliyle müdahalesi sonrasında kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Robin Van Persie sol ayağıyla çok sert vuruyor ve kaleci Muammer Yıldırım'ın solundan topu ağlarla buluşturmayı başarıyor.

73.dakika Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Gökçek Vederson ceza sahasına ortasını yapıyor fakat kaleci Volkan Demirel tek yumrukla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

79.dakika Ceza sahası yayının sağ tarafında topla buluşan Josef De Souza çok sert vuruyor ancak kaleci Muammer Yıldırım top ağlara gitmeden sol eliyle topu kornere çelmeyi başarıyor.

83.dakika Sağ çaprazda topla buluşan Mehmet Taş çok sert vuruyor ancak kaleci Volkan Demirel uçarak topu kontrol etmeyi başarıyor.

88.dakika Sol kanattan Alper Potuk'un ortasında uzak direk dibinde bekleyen Robin Van Persie müsait pozisyonda kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin solundan dışarı gidiyor.

90+3.dakika Hakem Serkan Çınar karşılaşmayı bitiren son düdüğünü çalıyor.

İŞTE İLK 11'LER

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Alves, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Volkan Şen, Nani, Van Persie

Mersin İdman Yurdu: Muammer, Güven, Gökhan, Sadiku, Vederson, Murat, Khalili, Mehmet, Pedriel, Tita, Welliton

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)