E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe’den Yalçın Koşukavak açıklaması---

Fenerbahçe’den Yalçın Koşukavak açıklaması

Fenerbahçe’den Yalçın Koşukavak açıklaması
17 Mart 2020 - 16:25 borsagundem.com

Ersun Yanal dönemi sonrasında teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, son günlerde adı sarı-lacivertli takımla anılan Yalçın Koşukavak hakkında açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, şu anda TFF 1. Lig ekiplerinden Altay’ı çalıştıran Yalçın Koşukavak ile görüşme gerçekleştirdiklerini ancak görüşmelerin sezon sonunda yeniden değerlendirilmek üzere noktalandığını açıkladı.

Ersun Yanal’ın ayrılığı sonrasında teknik direktör arayışındaki Fenerbahçe’nin Koşukavak hakkındaki açıklaması şöyle;

“Son birkaç gündür futbol gündeminde yer alan Altay Kulübü teknik direktörü Sayın Yalçın Koşukavak ile anlaştığımıza dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yapma gerekliliği doğmuştur.

Altay Kulübü'nün bilgisi dahilinde Sayın Yalçın Koşukavak ile gelecek dönemler için futbol yapılanmamız kapsamında birlikte çalışabilme ihtimalimiz üzerine bazı temaslarımız olmuştur.

Bu temaslarımız, futbol şubemizin yapılandırılması kapsamında, oluşturmak istediğimiz kültürün geliştirilmesi ve devamlılığının sağlanması, bu doğrultuda bir ortak aklın belirlenmesi, altyapı ile A takım arasındaki ilişkinin daha genişletilmesi, genç futbolcularımızın gelişimi gibi konularda belli bir sistematik çerçeve oluşturulması amacıyla yapılan görüşmelerdir.

Ancak bugün itibariyle gelinen noktada Sayın Yalçın Koşukavak ile yaptığımız görüşmeler sezon sonu yeniden değerlendirilmek üzere sonlandırılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 93,45
En Yüksek: 96,55
En Düşük: 90,40
Değişim 2,69 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,74
İşlem Hacmi 362.300.099
Toplam Adet: 3.873.597
Ağırlıklı Ort.: 93,39
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • karpuzcu sabahattin18 Mart 2020 11:39

    Ben 50 bin tl aylığa çalışırım,ayrılırsam tazminat da istemem.

  • yunus17 Mart 2020 19:25

    Yalçın koşukavak da kimmiş. fener kimlere kaldı. kimse fb de  teknik direktör olmak istemiyor. bula  bula bunumu buldular. vah fb vahh.