E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den taziye ilanı---

Fenerbahçe'den taziye ilanı

Fenerbahçe'den taziye ilanı
12 Mayıs 2015 - 13:07 borsagundem.com

Fenerbahçe Spor Kulübü, 7’nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in vefatı üzerine gazetelere başsağlığı ilanı verdi

7’nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in vefatı üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü, Genelkurmay Başkanlığı ve Kenan Evren Eğitim Vakfı gazetelere başsağlığı ilanı verdi.

Kurumların dışında bazı vatandaşların da gazetelere Kenan Evren için başsağlığı ilanı verdiği görüldü. K. Ahmet Günday Ailesi’nin başsağlığı ilanı da bu ilanlar arasında yerini aldı.

K. Ahmet Günday Ailesi ilanında şu ifadelere yer verdi:

" Milletimizi çok büyük felaketten kurtaran, o günlerin şartlarında %5’i yanlış olsa da %95’i milletimizin hayrına uygulamalarla bizlerin bu günlere salimen gelmemizi sağlayan 7. Cumhurbaşkanımız Kenan Evren’in vefatı nedeniyle milletimize başsağlığı dileriz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenasi12 Mayıs 2015 14:34

    adamların futboldan anlamadığı belli ama siyasetten hiç anladıkları da tam bir hezeyan! 17 yaşındaki Erdal Eren'i yaşını büyüterek idam eden bir katildir bu Kenan! Bu dünyada içimizde kaldı, cehennemde görüşeceğiz onunla.

  • palamut12 Mayıs 2015 13:53

    mılleti felaketden kurtarmışımış butun olayları kendileri planladı kendileri sollandırdı ey fenerbahce darbeden sonrakı ıdamlardan işkencelerden hayat karatmalardanda bahsetsene