E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi!---

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi!

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi!
22 Ekim 2021 - 16:25 borsagundem.com

Kış transfer döneminde yapacağı takviyelerle sezonu şampiyon olarak tamamlamayı hedefleyen Fenerbahçe'den sürpriz bir transfer hamlesi geldi.

Yeni sezona teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Süper Lig'de aldığı Trabzonspor yenilgisinin ardından liderliği bordo-mavililere kaptırdı. UEFA Avrupa Ligi'nde de Royal Antwerp ile berabere kalarak gruptaki şansını zora soktu.

Lig ve Avrupa'nın yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda da mücadele edecek olan sarı lacivertliler, yarışacağı kulvarlarda başarılı sonuçlar elde ederek taraftarını mutlu etmek istiyor. Teknik direktör Vitor Pereira ve yardımcıları bu doğrultuda çalışmalarını sürdürürken, kış transfer dönemi için de arayışlarını hızlandırdı.

2-3 bölgeyi güçlendirmek isteyen ve bu doğrultuda arayışlarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Pereira'nın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, Bodo Glimt takımında forma giyen Fredrik Andre Björkan'ı gündeme aldı.

Scout ekibinin araştırmaları sonrası listeye eklenen 23 yaşındaki Norveçli yıldız, sol bek pozisyonunda oynuyor. Björkan'ın Bodo Glimt ile sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek.

Şu anda Pereira'nın genç yıldızın raporunu incelediği ve kısa sürede kararını vereceği öğrenildi. Björkan'a bonservis ödenmeyecek olması nedeniyle sıcak bakıldığı ifade ediliyor.

21 Ağustos 1998 tarihinde Norveç'in Bodo kentinde dünyaya gelen Fredrik Andre Björkan, futbola Bodo Glimt altyapısında başladı. 2015 yılında aynı kulüple profesyonel sözleşme imzalayan futbolcu, bu sezon çıktığı 28 maçta 1 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

Son dönemde yükselen performansıyla dikkatleri çeken Björkan iki kez Norveç formasını giydi. Genç futbolcu, 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli Futbol Takımımız ile oynanan maçın da kadrosunda yer aldı ancak oyuna girmedi. 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 1.4 milyon Euro.
 

Dünya devi, Fenerbahçe'li yıldızı istiyor

 

Prens Selman, Fenerbahçeli yıldızı istiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)