E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den sert tepki: Dehşete düştük...---

Fenerbahçe'den sert tepki: Dehşete düştük...

Fenerbahçe'den sert tepki: Dehşete düştük...
07 Mayıs 2021 - 16:11 borsagundem.com

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Alper Pirşen, TFF'nin 'kural hatası yok' açıklamasının ardından Tahkim Kurulu'na başvuracaklarını açıkladı.

Alper Pirşen konuya ilişkin, "Kararları görünce iyi bir gün geçiremiyoruz. Çok üzgün ve kızgınım. Kararın az önce gerekçesi geldi. İnceledik. Gün içerisinde Tahkim'e başvuracağız. En kısa sürede Tahkim'den sonuç bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Alper Pirşen, MHK'nin kararını okuduğunda dehşete düştüğünü belirterek, "TFF, kural hatalarında MHK'yi ofsayta düşürmemek için ne derlerse onu yapıyorlar. Bir tek Kasımpaşa - Beşiktaş maçında tersine çevirdiler. TFF tarihinde bunun dışında uygulama yok. MHK'nin gerekçesini okudum. Dehşete düştüm." şeklinde konuştu.

Pirşen sözlerine şöyle devam etti;

"Konu oyuncunun ofsayt olup olmaması değil hakem yorumu devreye girer.' demişler. Konu kuralın yanlış uygulanması. Bu karar ofsayt çizgisiyle verilemez. Konu açık ofsayt diyorlar. Tamam ofsayt ama kural başka. Hakemlerimiz çok kötü. Kural eksikliği, kritik hatalar her türlü sıkıntılar her hafta oluyor. Lig'deki Samsunspor-İstanbulspor maçında yanlış oyuncuya kart gösterip kırmızı kartla oyundan atıyor. Ek raporla buradaki ayıbı örttüler. Ayıp. Böyle devam edecekse gelecek sezon yabancı hakem gelsin. Fenerbahçe'nin bu sezon 15 puanı hakem kararlarıyla gasp edildi."

 

Fenerbahçe'nin kural hatası başvurusu! TFF'den yanıt...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 88,80
En Yüksek: 89,50
En Düşük: 85,50
Değişim -5,13 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,40
İşlem Hacmi 319.451.407
Toplam Adet: 3.644.897
Ağırlıklı Ort.: 87,51
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)