E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den Onyekuru bombası---

Fenerbahçe'den Onyekuru bombası

Fenerbahçe'den Onyekuru bombası
20 Ocak 2021 - 08:20 borsagundem.com

Ara transfer döneminde Attila Szalai ve Mesut Özil'i kadrosuna katan Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Henry Onyekuru'nun durumunu yakından takip ettiği belirtildi.

Ara transfer döneminde önce Szalai, ardından Arsenal'den dünyaca ünlü isim Mesut Özil'i katrosuna katan Fenerbahçe'de yeni bomba da gelebilir. Sarı-lacivertliler bonservisi Monaco'da olan Galatasaray'ın eski futbolcusu Henry Onyekuru için takipte olduğu öğrenildi.

GALATASARAY BEKLETİYOR

Sabah'ın haberine göre; Onyekuru'ya aracılar vasıtasıyla durumunun sorulduğu, Nijeryalı yıldızın ilk tercihinin Galatasaray olması dolayısıyla Fenerbahçe'nin somut bir adım atmadığı kaydedildi. Ancak Galatasaray'ın Onyekuru'yu tam 22 gündür beklettiği ve bonservisi Monaco'dan olan oyuncunun bu durumdan hayli rahatsız olduğu ifade edildi.

FATİH TERİM'İ BABASI GİBİ GÖRÜYOR

Onyekuru'nun, transferinin bitirilmesi için Galatasaraylı yetkililere süre verdiği, bu süre zarfında kiralık sözleşmenin imzalanmaması halinde Fenerbahçe dahil her takımla görüşmelere başlayacağını ilettiği kaydedildi. Oyuncunun, babası gibi gördüğü Fatih Terim'e yaşadığı sıkıntıyı aktardığı da gelen bilgiler arasında.

5.5 MİLYON € SATIN ALMA OPSİYONU VAR!

Henry Onyekuru, Galatasaray'dan söz aldığı için tam 22 gündür Monaco'da A Takımla antrenmanlara çıkmıyor. Gideceği takımın belli olmasını bekleyen Onyekuru'nun yarım sezonluk maliyeti (kiralama bedeli dahil) 1.5 milyon euro. Onyekuru hangi takıma giderse, sözleşmesinde 5.5 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunacak.

Petrol fiyatları yükseldi

 

Dolar güne yatay seyirde başladı

 

Asya borsalarında Japonya negatif ayrıştı

 

Biden'ın Savunma Bakanı adayından Afganistan açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)