E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den kaleye yerli takviye---

Fenerbahçe'den kaleye yerli takviye

Fenerbahçe'den kaleye yerli takviye
03 Ağustos 2022 - 15:10 borsagundem.com

Jorge Jesus önderliğinde çalışmalarına hız kesmeden devam eden sarı lacivertliler, dünya yıldızıyla sağladığı anlaşmayı askıya alarak Süper Lig'den bir futbolcuya resmi teklifte bulundu.

Yeni sezona Jorge Jesus'un raporları doğrultusunda güçlü bir kadroyla girmek isteyen Fenerbahçe, transfere doymuyor.Transferin hızlı takımı olan Kanarya, bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor.

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertli takım, sil baştan bir kadro kurarak tam 10 yeni transfer yaptı.

GOLCÜ TRANSFERİ YAPILACAK

Yapılan yeni transferlere rağmen Dinamo Kiev'e elenerek Şampiyonlar Ligi şansını kaybeden ve kadrosundaki eksiklikleri henüz gidermeyen Kanarya'nın bir de golcü transferi yapması bekleniyor.

ALTAY İLE REKABET EDECEK BİR KALECİ GELİYOR

Son olarak Makedon oyuncu Ezgjan Alioski ile sol bekini güçlendiren Fenerbahçe, Altay Bayındır ile rekabet edecek bir kaleci arayışına da girmişti.
24 yaşındaki file bekçisinin sezon içerisinde sakatlık nedeniyle çok maç kaçırmasından dolayı, 11'de de sık sık oynayacak bir yedek kalecide karar kılındı.

İTALYAN DÜNYA YILDIZI FENERBAHÇE İLE ANLAŞTI

En son İtalyan kulübü Genoa'da forma giyen ve daha önce büyük kulüplerin kalesini koruyan Salvatore Sirigu'yla anlaşma sağlayan Kanarya, flaş gelişme sonrası transferi bekelmeye aldı.
Flaş Gelişme Sonra Bekleyiş

Fenerbahçe'nin şartlarını kabul eden İtalyan file bekçisi Salvatore Sirugu, sarı lacivertli ekip son kararını verdiği zaman İstanbul'a gelecek.

İRFAN CAN TRANSFER RADARINA GİRDİ

Geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalarak küme düşen İzmir temsilcisi Göztepe'de kaleyi koruyan İrfan Can Eğribayat, Fenerbahçe'nin radarına girdi.

Salvatore Sirigu transferinde mutlu sona yaklaşan Fenerbahçe, oyuncuyu beklemeye alıp, İrfan Can Eğribayat'a resmi teklif yaptı.

Bir dönem Galatasaray'ın da istediği, yaz döneminde Trabzonspor ve Medipol Başakşehir'in de ilgilendiği İrfan Can için Göztepe'nin para artı futbolcu talep ettiği bildirildi.

İddialara göre Göztepe'nin 1 milyon Euro civarında bir talepte bulunduğu, eski futbolcu olup halen Halil Akbunar gibi isimlerin menajerliğini yapan Ulaş Ortakaya'nın sarı-lacivertlilerde forma giyen oğlu stoper Emir Ortakaya'yı da bonservisiyle Fenerbahçe'den istediği vurgulandı.

İRFAN CAN EĞRİBAYAT'IN GEÇEN SEZONKİ KARNESİ

Geçtiğimiz sezon Göztepe formasıyla toplamda 32 karşılaşmada kaleyi koruyan Eğribayat, bu karşılaşmalarda 50 gol yerken, 3 maçta kalesini gole kapattı.

GEÇEN SEZON GENOA'DA 36 MAÇTA KALEYİ KORUDU

Geçtiğimiz sezon Genoa'da 36 maça çıkan Salvatore Sirigu, bu karşılaşmalarda 59 gol yemiş, 10 müsabakada ise kalesini kapatmayı başarmıştı.

Sivasspor’un forma göğüs sponsporu Bitexen

 

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakibi belli oldu

 

Fenerbahçe yeni transferini KAP'a bildirdi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)