E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den İngilizlere büyük çalım---

Fenerbahçe'den İngilizlere büyük çalım

Fenerbahçe'den İngilizlere büyük çalım
09 Ağustos 2013 - 08:46 borsagundem.com

Emenike için dört İngiliz kulübüne ret cevabı veren Spartak Moskova Fenerbahçe'ye neden hayır diyemedi?

Fenerbahçe, Emmanuel Emenike’yi dört İngiliz kulübünü geçerek transfer etmeyi başardı. Newcastle United, Southampton, Westham ve West Bromwich Albion takımınlarının çok istediği Nijeryalı futbolcu sarı lacivertli takımı tercih etti.
Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre İngiliz kulüpleri, sezon başında Spartak Moskova’ya futbolcu ile ilgilendiklerini ifade ederek sözleşme şartları ve sağlık durumlarıyla ilgili bilgi istedi. Ancak Ruslar, Emenike’yi satmayı düşünmediklerini ve futbolcunun bu sezon kesinlikle ayrılmayacağını belirtince Nijeryalı futbolcunun transferi gerçekleşmedi.
Takım istedi
Spartak Moskova benzer bir cevabı Fenerbahçe’ye de verdi. Ama sarı-lacivertliler Emenike’nin de desteği ile Spartak Moskova’yı ikna etmeyi başardı. Böylelikle Fenerbahçe, önemli dört Premier Lig takımını bu transferde geçmeyi başardı.
Bu arada Emenike’nin Fenerbahçe’ye gelmesini sadece Teknik Direktör Ersun Yanal’ın istemediği ortaya çıktı. Sarı-lacivertli futbolcuların da Nijeryalı oyuncu konusunda olumlu görüş bildirmesi yönetimin kararında belirleyici oldu. Kısa bir süre olsa da Nijeryalı ile takım arkadaşlığı yapan futbolcular söylemlerinde Emenike’nin içlerinden biri olduğunu ve daha fazla katkı yapacağına inandıklarını ifade ettiler. Yönetimin bu ayrıntıyı da dikkate alarak uzun süre peşinde koştukları Cardozo’yu ikinci plana aldığı bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)