E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​Fenerbahçe'den Galatasaray'a sert yanıt---

​Fenerbahçe'den Galatasaray'a sert yanıt

​Fenerbahçe'den Galatasaray'a sert yanıt
01 Mayıs 2014 - 21:19 borsagundem.com

Fenerbahçe basketbol şube koordinatörü Nedim Karakaş Galatasaray kulübünün açıklamalarına cevap verdi

Fenerbahçe basketbol şube koordinatörü Nedim Karakaş Galatasaray kulübünün bize psikolojik baskı yapıyorlar iddialarına yanıt verdi ve tepki gösterdi.

Karakaş konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı :“Üçüncü maçı bizim kazanmamız halinde Cuma günü bizim salonumuzda serinin dördüncü maçının yapılacağı biliniyor. Aynı şekilde Perşembe akşamı erkek takımımızın TED Ankara Kolejliler ile salonda maçının olduğu ortada. Sonradan değişen bir durum yok ki.

Bizden önceden antrenman için başka saat istemiş olsalardı çözüm bulurduk. Ancak maç günü isteklerini Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş’e aktarıyorlar, o da bize iletiyor. Onların değiştirmek istedikleri saatlerde Fenerbahçe Ülker’in Türkiye Şampiyonaları’na gidecek takımlarının antrenmanı var. Çocukları kapıdan geri mi çevirseydik. Bu isteklerini bize Çarşamba akşamı iletseler, altyapı antrenmanlarını kaydırabilirdik. Eğer erkek takımının maçının olduğu saatte diğer salonda antrenman yapmak onlar açısından zorsa, sorunu bizde değil, kendilerinde arasınlar.

G.SARAY'DA ANTRENMAN KRİZİ
Onların Abdi İpekçi’de, bizim Fenerbahçe Ülker Arena’daki küçük salonda oynamamıza gelince… Kadın takımımız bugün değil, sezon başından beri o salonu kullanıyor. Takımın tüm maçlarını oynadığı salondan, başka bir salona almamızı mı bekliyorlardı? Hayretle karşıladım.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)