E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe’den çok sert VAR tepkisi---

Fenerbahçe’den çok sert VAR tepkisi

Fenerbahçe’den çok sert VAR tepkisi
14 Şubat 2021 - 20:37 borsagundem.com

Galatasaray-Kasımpaşa maçı sonrasında Fenerbahçe Kulübü'nün resmi Twitter hesabından tepki dolu açıklama geldi!

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray’ın Kasımpaşa’yı 2-1 yenerek liderliğini sürdürdüğü karşılaşmanın ardından Twitter hesabından sert bir paylaşım yaptı!

Sarı-lacivertli takım, Kasımpaşa Kulübü’nün de açıklama yaparak penaltı beklediği pozisyon nedeniyle tepki gösterdiği maçın ardından “Kirli lobi VAR, Şaibe VAR, Kayırma VAR, Haksızlık VAR, ADALET YOK” ifadelerini kullanarak tweet attı!

Galatasaray: 2 - Kasımpaşa: 1

Ali Koç'tan Arda Turan yorumu: Az bile!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Toksoy15 Şubat 2021 18:23

    Aslında FB’lilerin işi gerçekten çok zor. Çünkü ezeli rakipleri GS hem UEFA şampiyonu hem de Süper Kupa sahibi olmayı başarmış bir takım. FB’nin bu çifte kupayı alan GS gibi bir takımın başarısını hazmetmesi kolay değil. Bu başarıyı yakalayamadıkları sürece bu hazımsızlıkları devam eder, edecek. Çünkü GS’nin her maçını pür dikkat izleyip, bunlardan birşey çıkarmaya çalışmak için insan nasıl bir ruh haline sahip olmalı ki, her GS maçı sonrasında böylesi fantazi sonuçlar üretebilsin. Rekabet iyidir, kalite getirir. GS, BJK, Trabzonspor ve diğer takımlar sonuna kadar rekabet etmeliler ki FB’nin bir değeri olsun. FB bu sene gayet iyi bir kadroya sahip. Ligi şampiyon bitirebilirler mi, hiç sanmıyorum. Çünkü başta yönetim olmak üzere FB’ye gönül vermiş herkes FB’nin başarısı için kafa yoracağına rakipleri ile uğraşıyor. Allah yardımcıları olsun. Mayıs’2021 ayı geldiğinde yine hüsrana uğrarlarsa hiç şaşırmam. Bu anlayışla daha çok GS şampiyonluğu göreceklerdir..

  • spor14 Şubat 2021 23:39

    ONYA KURU 9 TAKLA ATTI PENALTI ALACAGIM DİYE KALECİ ERTUGRUL DEGMEDEN PARENDE ATMAYA BAŞLADI VE VARDAKİ HAKEMLERDE BU NUMARAYI YEDİ  VEYA GÖREMEDİ DİYELİM 

  • Aslan 🦁 14 Şubat 2021 23:19

    İt ürür kervan yürür..

  • Cego14 Şubat 2021 23:00

    Ali koça kapak olsun.

  • Hüsamettin Balcı14 Şubat 2021 22:41

    Galatasaray lise mafyası suçüstü yakalandı 

  • Gs lise mafyası suç üstü yakalandı14 Şubat 2021 22:39

    Gs lise mafyası suç üstü yakalandı

  • Ibo14 Şubat 2021 21:43

    Temiz taraftar olun gun gelir sizi vurur

  • Yorum14 Şubat 2021 21:21

    Tüm sezonları inceleyin tüm maçları tek tek inceleyin bu ligi boşuna oynadığınız anlarsınız herzaman gs lehine maçı getiren hatalar yapılmıştır

  • Hüsamettin14 Şubat 2021 21:15

    Hadi oradan hadi oradan

  • oktaydoğaner14 Şubat 2021 20:50

    sizin GALATASARAYDAN başka konunuz yokmu,  işiniz yokmu GALATASARAYIN bariz penaltıları verilmezken niye kör sağır oluyorsunuz da canınız isteyince adalet aklınıza geliveriyor. Yalancı çoban gibi olduğunuz için yaptığınız yaygarayıda kimse dikkate almıyor.