E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den Balyoz açıklaması---

Fenerbahçe'den Balyoz açıklaması

Fenerbahçe'den Balyoz açıklaması
20 Haziran 2014 - 13:47 borsagundem.com

Anayasa Mahkemesi'nin Balyoz Davası ile ilgili verdiği karar ve sonrasında yaşanan tahliyeler hakkında Fenerbahçe'den de açıklama geldi

Sarı lacivertli kulüp, tahliye olan emekli ve muvazzaf TSK mensuplarını ve ailelerini kutlarken, "bu tarihi kararın ülkemizin geleceği adına milad olmasını diliyoruyz" yorumunda bulundu.
 
İşte o açıklama;


"Tüm kamuoyunun bilgisi olduğu üzere; Anayasa Mahkemesi'nin, Balyoz Davası ile ilgili verdiği hak ihlali kararının ardından, dava kapsamındaki 237 hükümlünün infazları durdurularak, yeniden yargılanmak üzere tahliyelerine karar verilmiştir.

Her şeyden önce, yıllar sonra özgürlüklerine kavuşan emekli ve muvazzaf Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının, komutanlarımızın, askerlerimizin ve onların değerli ailelerinin mutluluklarını, sevinçlerini yürekten paylaşıyoruz.

Anayasa Mahkemesi'nin bu tarihi kararının, ülkemizin geleceği için bir milat olduğu inancı ile yargılamanın yenilenmesi sürecinin adil bir kararla sonuçlanacağı umuduyla; özgürlüklerine kavuşan 237 askerimize, yıllardır uzak kaldıkları ailelerine, çocuklarına ve tüm Türk Milletine, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)