E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den 2 sürpriz transfer---

Fenerbahçe'den 2 sürpriz transfer

Fenerbahçe'den 2 sürpriz transfer
28 Haziran 2020 - 16:26 borsagundem.com

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, kaleci Altay Bayındır'a yurt dışından birçok teklif gelirken, genç yıldızın alternatifi belli oldu. Kanarya ayrıca forvet bölgesi için de flaş bir ismi gündemine aldı

Fenerbahçe'nin gelecek sezon planlamasında kaleci transferinin de olduğu bilinirken menajerlerin sarı-lacivertli ekibe İspanyol ekibi Athletic Bilbao forması giyen Iago Herrerin'i önerdiği öne sürüldü.

Yeni Asır'ın haberine göre; Kanarya'nın kalecisi Altay Bayındır'a Hollanda, İngiltere ve Almanya'dan teklifler olduğu bilinirken sezon sonunda yaşanabilecek ayrılık sebebiyle arayışlar da hız kazandı.

Athletic Bilbao ile sözleşmesi 2021'e dek devam eden Herrerin'in bonservis sorununun da çözüleceği öğrenilirken gelişmeler merakla bekleniyor.

32 yaşındaki kaleci bu sezon Kral Kupası'nda 4, ligde ise 3 karşılaşmada forma giydi, bu maçlarda kalesinde 4 gol gördü.

Sarı-lacivertlilerin, bonservisi Girona'da bulunan Bono ile de ilgilendiği biliniyor. Faslı kaleci, Girona'dan Sevilla'ya kiralık dahil olmuştu. Sevilla'nın Bono ile yeni sözleşmeyi imzalamayı düşünmemesi sebebiyle Bono Kanarya'nın gündemine gelmişti.

BİR TAKVİYE DE FORVETE

Fenerbahçe, Fortuna Düsseldorf forması giyen Kenan Karaman'ı yakın takibe aldı. Milli oyuncunun kulübü Fortuna Düsseldorf, Bundesliga'da dün küme düştü.

Kenan'ın sözleşmesinde takımının düşmesi halinde 2 milyon euro'ya çıkış maddesi bulunuyor. Fotomaç'ın haberine göre sarı-lacivertli yönetim bu maddeden yararlanarak Karaman'ın renklerine bağlamak istiyor.

Forvette görev yapan Kenan için önümüzdeki hafta girişimde bulunulması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,00
En Düşük: 89,70
Değişim -5,88 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 413.129.518
Toplam Adet: 4.547.901
Ağırlıklı Ort.: 90,90
ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ender29 Haziran 2020 13:07

    para yok diyorlar,,hala yabancı arayışındalar,,sanki adamlar bedava gelecekler.,,,hiç kafa yok şu ali koç da ya,,istifa etsede kurtulsak.

  • Kanarya29 Haziran 2020 03:31

    Fenerbahce kedinlikle 26 üstü oyuncu trasferi yapmamalı. Kesinlikle. Ayrıca alınan futbolcular teknik kapaditesi yüksel fizik gücü yüksek uzun boylu atletik oyuncular olmalı. Ama fenerbahceyi yine yerden bitme bastıbacak hayattan umudunu kesmiş jubilesi gelmiş futbolcu hurdalığına cevşrecekler gibi görünüyor

  • Bora29 Haziran 2020 03:27

    Fenerbahce u yılda jubilesi yaklaşmış taşlı oyuncu yransferi yanlışlığına devam edecek gibi görünüyor.

  • Fb29 Haziran 2020 03:26

    Küme düşen takımın forvetleri alınırsa ancak kümede kalma mücadelesi verilir

  • haydar emmi28 Haziran 2020 23:37

    ali başkan avrupada ne kadar işsiz güçsüz futbolcu varsa hepsini alacak.aklıma deli sorular geliyor.acaba fener üzerinden kara para mı aklanıyor.iki senede kaç topçu alındı.

  • EKRİST28 Haziran 2020 22:43

    demek ki fb teknik direktör kim gelirse gelsin.kukla olarak gelecek.asıl patron emre ve volkan anlaşılan.benim bildiğim teknik direk gelir ve planlarına göre futbolcu transfer eder.bu fb den de bir şey olmaz.

  • Mehmet 28 Haziran 2020 21:59

    Emre denen sahtekar ile malatyayı geçtiniz tebrikler şampiyon fener!

  • EKRİST28 Haziran 2020 17:59

    tabi fb başarısız olur.ortada teknik direktör yoktur.futbolcuları yöneticiler transfer ediyor.aslında sorumluluğu teknik direktör alıyor ise sistemine göre transferinide yöneticiler lerine teknik direktörün yapması gerekmektedir.başarısızlık oluncada fatura teknik direktöre kesiliyor.malesef bizde işler tersten yapılmaktadır.dikiş tutmaz.