E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de yeni hoca için düğmeye basıldı---

Fenerbahçe'de yeni hoca için düğmeye basıldı

Fenerbahçe'de yeni hoca için düğmeye basıldı
29 Mart 2020 - 16:54 borsagundem.com

Ersun Yanal ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik adam arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi. Gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden start veren Fenerbahçe'de yeni teknik direktör ve yardımcıları netleşmeye başladı.

Fenerbahçe'de başarısız geçen dönemin ardından gelecek sezon için kollar sıvandı. Yeni teknik direktör ve yardımcıları netleşmeye başladı. Fenerbahçe'de teknik direktör için Erol Bulut'un ismi ön plana çıkarken, çalışmalar sürüyor. Bulut'un hem konumunu güçlendirmek hem de taraftar desteğini artırmak isteyen yönetim, yanına kulüpte daha önce futbol oynamış sevilen bir ismi getirmeyi planlıyor. Skorer'de yer alan habere göre, bu görev için adı geçen isimler Dirk Kuyt, Alex de Souza, Emre Belözoğlu ve Tuncay Şanlı. Bu şekilde bir nevi 'öze dönüş' projesinin de hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Dirk Kuyt'a teklif götürüldü

Sezon başında takıma katılan kaptan Emre Belözoğlu, Ersun Yanal'ın ayrılışının ardından antrenmanları yöneten isim olmuştu. Emre Belözoğlu'na Volkan Demirel eşlik etmişti. Kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre son olarak Dirk Kuyt'a teklif götürüldü.

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde takıma önemli katkılar yapan ve sempatik kişiliği ile sevgi+saygı kazanan Hollandalı yıldıza, yardımcı hocalık önerildiği ve yanıt beklendiği belirtiliyor. 39 yaşındaki Kuyt, Feyenoord altyapısında çalışıyor. Kuyt'tan olumsuz yanıt gelirse diğer alternatifler değerlendirilecek.

Fenerbahçe bugünlere nasıl geldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 88,00
En Yüksek: 91,00
En Düşük: 86,85
Değişim -1,12 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,35
İşlem Hacmi 113.329.327
Toplam Adet: 1.277.841
Ağırlıklı Ort.: 88,71
ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU30 Mart 2020 00:00

    emre, hasan ali, serdar, türüt, volkan vs.vs.yani tüm fb baştan aşağıya değişmez ise bu fb den bir şey olmaz.

  • ,,,,,29 Mart 2020 21:19

    Çaycıyı, odacıyı çağırma düğmesine basmıştır bu zengin çocuk.

  • Eski bir Fenerli 29 Mart 2020 20:32

    Yaramaz oğlan Ali ! Şöyleeee bir yol haritası belirleyelim : Dolmabahçe’den Başkanlık Ofisi önünden çıkalım . Gezi parkına doğru bir yürüyelim . Oradan eski kültür merkezine bir saygı duruşu yapıp cenahımızı yükselen minarelerin gölgesinde istiklale çevirelim . Karışıklarla ele ele verip bir de çarşıya selam edip doooooğru 10. Yıl marşı eşliğinde paletlerin de ezdiği güzergahtan sonunda saraçoğlana varalım . Proje dediğin de böyle olur . Bir de seneye küme düşürebilirsek Şam’da kayısı olur değin mi sevgili cin Alim ? Hadi yolumuz açık olsun ? Tanrın utandırmasın .

  • FB29 Mart 2020 17:33

    Yanlış futbolcu transferi yapmaya devam ettikçe daha çok hoca değiştirirsiniz. Futbolu bilmek öncellikle iyi futbolcu nediri nilmekten gecer. Ve doğru trasferden gecer. Sadece Nu üç özrlliğin bileşkesine sahip futbolcu transfer efin: Genç, Teknik kapasitesi yüksek, uzun boylu atketik futbolcular trasfer edin. Yoksa eskilerle devam. Boşuna para harcayıp durmayın. Defalarca gelen gidenden bir farkı olmadığını defalarca gördünüz zaten. Aynı hatayı defalarca yapmana ne denir. Aziz yıldırım dönemide aynıydı