E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de yabancı sayısı sorun oldu!---

Fenerbahçe'de yabancı sayısı sorun oldu!

Fenerbahçe'de yabancı sayısı sorun oldu!
06 Ağustos 2022 - 14:11 borsagundem.com

Sarı lacivertliler, Süper Lig'de yeni sezon başlarken, yabancı futbolcu sorununu bir türlü çözüme kavuşturamadı. Rekor seviyede kadrosunda yabancı futbolcu barındıran Fenerbahçe'de gözden çıkartılan isimler belli olmaya başladı.


Fenerbahçe adına sıkıntılar da yok değil. Özellikle yabancı enflasyonu… Sarı-lacivertlilerdeki sözleşmeli yabancı oyuncu sayısı, sezon başlarken rekor seviyede: 22…

Sözcü'deki habere göre; Bunların 20'sine lisans çıkarıldı. Listeye alınmayan isimler Caulker ve Meyer; bu isimlerle birlikte takımdan ayrı çalışan Samatta'ya lisans çıkarılması ise dikkat çekti. Teklifler alan futbolcuların gidişine kolaylık gösterilecek. Lemos, Caulker, Novak ve Meyer'le de fesih görüşmeleri sürüyor.

EKSTRADAN LİSANS ÇIKARILAN 6 OYUNCUYA FAZLADAN 3 MİLYON TL'LİK ÖDEME YAPILDI

Kulüpler, yeni yönetmelikle 14 yabancıdan sonra federasyona adam başı 500 bin TL katkı payı ödemek zorunda. Fenerbahçe, ekstradan lisans çıkarılan 6 yabancı futbolcu için fazladan 3 milyon TL ödeme yaptı.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus golcüsünü buldu!

 

Jorge Jesus yeni transferi beğenmedi

 

Fenerbahçe'de Szalai gelişmesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)