E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de Volkan Demirel kararı---

Fenerbahçe'de Volkan Demirel kararı

Fenerbahçe'de Volkan Demirel kararı
02 Ocak 2019 - 16:51 borsagundem.com

Bir süre önce kadro dışı bırakılan kaptan Volkan Demirel, teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda affedildi.

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Nabil Dirar ve Aatif'ın affedilmesinin ardından merakla beklenen bir diğer ismin de durumu belli oldu. Kadro dışı bırakılan isimlerden olan kaleciVolkan Demirel için de bugün af kararı çıktı. Tecrübeli kaleci, böylece Sarı-Lacivertli takımın Antalya'da yapacağı devre arası hazırlık kampının kadrosuna dahil edilecek.

Tecrübeli futbolcunun kaptanlığının da devam ettiği bildirilirken teknik direktörErsun Yanal'ın da Volkan'dan takım içindeki ağırlığını sürdürmesini istedi.

OZAN TUFAN'IN DURUMU BELİRSİZ

Kadro dışı bırakılan isimlerden biri olan Ozan Tufan'ın ise durumu hala belirsiz. Henüz af çıkmayan 23 yaşındaki oyuncunun durumu transfer dönemindeki gelişmelere göre şekillenecek. (Habertürk)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serkat Fenerli03 Ocak 2019 00:48

    Tezahurata bak : Ne trabzon ne malatya ne de Kayseri bu sene sensin 15. küme de kal, küme de kal , kümede kal kanaryalar :)

  • Kılavuzu karga olanın burnu ...02 Ocak 2019 20:25

    Fener’i siyasette zıplama taşı görenlere iyi bir ders oldu . Umarım 2 ligde de benzer bir tabloyu yaşatmazlar . Lakin görünen köy de kılavuz istemez ...

  • Ahlı taraftar 02 Ocak 2019 20:22

    Ayew in bonservisini almak isteyen bir yönetime tek sözüm : ya yönet ya da bırak kaç git ...

  • FB 02 Ocak 2019 18:12

    Ülkede yabancı sayısı hemen 7 ye düşmeli. Ülke işe yaramaz yabancı futbolcu çöplüğüne döndü. Alınan 13 oyuncudan ancak bir kaçı standart üstü olabiliyor.

  • Eski bir Fenerli02 Ocak 2019 17:23

    Ali koç'un bir planı vardı ama Fener'i adama fena kakaladılar. Eeeeee dinsizin hakkından imansız gelir derler ... Aziz Yıldırım 'ı şimdi daha da çok seviyorum. Bu arada Koç un tek çaresi var-dı  o da Feneri almak ama sanırım şu borçla Feneri almaya kişisel serveti de yetmez artık. umarım ikisinin de sonu olur...

  • Mustafa Er02 Ocak 2019 19:32

    AMİN ağızına sağlık

  • FB kuşkusuz 02 Ocak 2019 17:16

    Ali Koç u kim affetsin o istifa etsin