E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın koltuğu tartışılıyor---

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın koltuğu tartışılıyor

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın koltuğu tartışılıyor
06 Ekim 2019 - 10:37 borsagundem.com

Süper Lig'de Antalyaspor yenilgisiyle şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe’nin son 5 haftada sadece 1 galibiyet alması eleştiri oklarını teknik direktör Ersun Yanal’a çevirdi.

Fenerbahçe’de son 5 haftada sadece 1 galibiyet alınması eleştiri oklarını teknik direktör Ersun Yanal’a yöneltti. Süper Lig’de Galatasaray derbisinin ardından Antalyaspor maçına da takımı 4 orta saha oyuncusuyla maça çıkaran 57 yaşındaki teknik adamın kadrodaki kanat oyuncusu Deniz Türüç’ü yedek soyundurması eleştirilerin artmasına neden oldu. Ersun Yanal’ın oyuncu değişikliklerinde geç kalması ve Fenerbahçe’nin son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilmesi, tecrübeli teknik adamın performansını tartışılır hale getirdi ve kulüpteki geleceği sorgulanmaya başladı.

Savunma alarm veriyor

Fenerbahçe’nin en büyük sorunlarından biri de bireysel hatalar nedeniyle yediği basit goller. Bireysel hatalar sarı-lacivertli takıma pahalıya patlarken ayrıca oyuncuların pozisyon hataları da giderilemedi. Bireysel hata nedeniyle yenilen gollerde ligde zirvede yer alan Fenerbahçe’nin bu sezon ligde kalesinde gördüğü 7 golün 6’sı bireysel hatalardan geldi.

Sarı-lacivertliler, bireysel hatalar sebebiyle Antalyaspor ve Alanyaspor maçlarında sahadan yenilgiyle ayrılırken, benzer hataları yaptığı Başakşehir ve Ankaragücü maçlarında ise galip gelmeyi başardı.

İstatistikler sonuca yansımıyor

Fenerbahçe birçok istatistikte zirvede yer alıyor ancak bu istatistikler sonuca yansımıyor. Ligde en fazla topa sahip olan, isabetli pas yapan, rakip ceza sahasında topla buluşan, şut çeken, net gol pozisyonuna giren, en yüksek pas yüzdesi istatistiklerinde ilk sıralarda yer alan Fenerbahçe bu istatistiklerini sonuca yansıtamıyor. Sarı-lacivertli takım geride kalan 7 haftada 11 puan toplarken, 11 gol atabildi. Fenerbahçe, girdiği gol pozisyonlarını gole çevirmede de sıkıntı yaşıyor. Ligde geride kalan 7 haftada 11 gol atan sarı- lacivertliler, bu gollerin 5’i ilk haftada Gaziantep karşısında geldi. Daha sonraki 6 haftada F.Bahçe 6 gol atabildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selahattin abi06 Ekim 2019 21:52

    %100 tartışılmalı maça göre kadro seçimleri hep yanlış.Emre Belezoğlu bu takımın en büyük problemi.Adamın kariyeri boyunca attığı bir kaç frikik golü vardır ama her Frikik'i o kullanıyor ciddi problem.İsla denen oyuncu 20 defa hücüma çıkıyor 1 tane olumlu ortası ya da tehlike yaratacak atak yapamıyor.Ekici gibi çok yetenekli bir adamı küstürdü.Deniz'i yok sayıyor.Sol bek sorununu çözemedi ve Dirar'ı da verimsiz kıldı.Daha konuşulması gereken çok şey var.

  • selamı 06 Ekim 2019 20:18

    uyanında balıga cıkalım

  • Yan06 Ekim 2019 18:11

    İyi hoca olsaydı orta sahada Deniz ve Mehmet Ekici den faydalanırdı. Emre de hiç bir yaratıcılık yok. Gereksiz transfer. Sadık gereksiz, Dirar, isla gereksiz. Yanlış takın oluşturma.

  • Eser06 Ekim 2019 18:08

    Saçma sapan transfer serisine devam

  • Ergan 06 Ekim 2019 15:05

    38 yaşındaki emre den sadık tan medet uman hocadan ne olur ki.

  • yunus milli06 Ekim 2019 12:52

    Aykutu harcadılar,,ersun yanal futboldan,hocalıktan anlamaz.Ferdi yi harcayan adamdan hoca olmaz.