E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe’de seçimler ertelenir mi?---

Fenerbahçe’de seçimler ertelenir mi?

Fenerbahçe’de seçimler ertelenir mi?
07 Mayıs 2021 - 10:12 borsagundem.com

Galatasaray’ın pandemiyi gerekçe göstererek seçimleri ertelemesi gözlerin diğer kulüplere çevrilmesine neden oldu. Gelen ilk bilgilere göre Fenerbahçe Olağan Genel Kurul toplantısını ertelemeyi düyünmüyor

Galatasaray'da seçimin iptal edilmesine ilişkin kararın ardından gözler 5 Haziran'da kongre yapacak olan Fenerbahçe'ye çevrildi. Fenerbahçe cephesinden basına yansıyan bilgilere göre, seçim olacakmış gibi çalışmalar devam ediyor. Ancak 17 Mayıs'tan sonra bir iptal kararı çıkma ihtimali üzerinde de duruluyor.

GALATASARAY KARIŞTI

Galatasaray yönetimi 29 Mayıs’ta gerçekleştirilmesi beklenen Olağanüstü Genel Kurul toplantısını iptal etti. Gerekçe olarak, pandemi koşulları gösterildi ama yönetim içinden üç istifa birden geldi. Camia, ilgili resmi kurumların kararı beklenmeden yapılan bu hamleye tepki gösterdi.

ALİ KOÇ YENİDEN ADAY OLACAK

Borsagundem.com’un derlemelerine göre, Ali Koç seçime girecek ve camianın çoğunluğunun da desteği devam ediyor. Diğer iki rakip ise Aziz Yıldırım'ın yönetiminden İlhan Ekşioğlu ve Selim Kosif.

Süper Lig yayın hakkı için alternatif arayışı

Galatasaray'a transfer için 21 milyon euroluk dev kaynak!

UEFA Avrupa Ligi'nde finalistler belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)