E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de seçim var!---

Fenerbahçe'de seçim var!

Fenerbahçe'de seçim var!
30 Haziran 2013 - 12:58 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, başkanlık için yarışacak iki adayı belirledi

UEFA sürecinin ardından olağanüstü seçime gideceğini açıklayan Aziz Yıldırım, yönetim listesine Gaziantepspor Eski Başkanı Celal Doğan ile 1998'deki kongrede 1 oy farkla geçtiği Vefa Küçük'ü almaya hazırlanıyor.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, perşembe günü düzenlediği basın toplantısında önemli bir açıklama yapmıştı. Yıldırım, Sarı-Lacivertliler'in UEFA'da sürdürdüğü hukuk savaşının neticelenmesinin ardından olağanüstü seçime gideceğini açıklamıştı.
Bu seçimde yeniden aday olmayı planlayan Yıldırım, yönetimine iki önemli ismi almayı planlıyor. Bu isimlerden biri Celal Doğan. 1993-2006 yılları arasında Gaziantepspor Başkanlığı yapan Doğan, geçtiğimiz aylarda kulübe üye olmuştu. Başkanın diğer bombası ise Vefa Küçük... Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de başkanlık koltuğuna ilk olarak 15 Şubat 1998'de yapılan genel kurulun ardından oturmuştu. Seçimde Vefa Küçük ile kıyasıya bir yarışa giren Yıldırım, tarihe geçecek bir oylamanın ardından 1 farkla ipi göğüslemişti. Bir süre araları kötü olan ikili daha sonra barışmıştı. Vefa Küçük, Fenerbahçe'nin çeşitli şirketlerinde görev yapmıştı. Aziz Yıldırım'ın hem Celal Doğan ile hem de Vefa Küçük ile önümüzdeki günlerde görüşerek yönetime girmeleri yönündeki teklifi kendilerine ileteceği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Taraftar30 Haziran 2013 19:49

    Onbinlerce Fenerbahçe taraftarları Kadıköyde "Fenerbahçe operasyonunu cemaat yaptı hükümet yolverdi" diye slogan atıyorlar!!! Gerçek Fenerbahçe taraftarı ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor artık:)

  • fb30 Haziran 2013 15:48

    gecen yıl cezaevinden cıktıktan sonra iki yıl daha buradayım ondan sonra bırakıyorum demiştin aradan bir yıl geçti simdi secime gideceğim diyorsun secimi kazanacaksın 3 yıl daha basımızdasın bir yılda geçti o sözünun üstunden toplamda 4 yıl olacak. hani iki yıl sonra bırakacaktın biraz sözünün eri ol..birde vefa küçüğü yönetimine alacakmişsın vkücük ali sen yönetimindeyken bir eğlence sırasında ali şen in vküçük ün başına rakı kadehi koymasını kıyasıya elestirmiş ve onunla dalga geçmiştin şimdi yönetime alacağım diyorsun hiç utanmıyormusun. ulan taraftarın gözündeki az bucuk değerinide sıfırladın aziz allah seni bildiği gibi yapsın.

  • Zeynep bicer30 Haziran 2013 15:25

    Dünya aleme kulübü rezil ettin..Utanmadan aday oluyorsun birde..Artik cek git de kurtulalim ayip diye bir sey var..Bu memleketteki herkesin kici ne Kadar koltuk sevdalisi hangi koltuk olursa olsun oturan kalkmak istemiyor..Yuhhh yanii