E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de o isim gözden çıkarıldı---

Fenerbahçe'de o isim gözden çıkarıldı

Fenerbahçe'de o isim gözden çıkarıldı
18 Ağustos 2018 - 19:41 borsagundem.com

Benfica'ya eleniş sarı lacivertli takımda taşları yerinden oynattı. Transferde rota değişti

Fenerbahçe transfer yapmadan önce takımdan birini başka bir takıma transfer edecek... Cocu, Benfica elenişi sonrası yıldız ismi gözden çıkardı... İşte detaylar...

Benfica şokunu üzerinden atmaya çalışan Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşanıyor... Sarı-Lacivertli yönetim, Benfica önündeki performansı büyük eleştiri alan Giuliano ile yolları ayırmaya hazırlanıyor.

Alınan bilgilere göre teknik direktör Cocu'nun Comolli'yle yaptığı görüşme sonrası düğmeye basıldı. Hollandalı hocanın Giuliano için "Sisteme adapte etmek için büyük çaba harcıyorum ama olmuyor. Değerli bir futbolcu.

Eğer iyi bir talip bulursak hem kulüp hem de takım karlı çıkabilir" dediği öğrenildi. Bu görüşme sonrası Comolli'nin Giuliano'ya müşteri aramaya başladığı belirlendi.

Ancak transferin bitimine 2 hafta kaldığı için Comolli'nin Avrupa değil Arap kulüpleri üzerinde yoğunlaştığı ifade ediliyor. Hatta şu anda S.Arabistan'dan bir kulüple görüşme yapıldığı da belirtildi.

Giuliano'nun Fener'den ayrılmaya ve Avrupa dışında oynamaya nasıl yaklaşacağı merak konusu.

Geçen sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Giuliano beklenen etkiyi yaratamadı. Brezilyalı yıldız, Benfica maçlarındaki silik performansı sonrası taraftarların gözünden de düştü. (Takvim)

Öta yandan 28 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından Al Nassr’da forma giyen iki Brezilyalı futbolcu Petros ve Bruno Uvini’yi takip etmeye başladı.

Giuliano’nun yaptığı bu etkileşim sonrası Arabistan’a transfer iddiaları daha da güçlendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fener19 Ağustos 2018 00:22

    Koç adıni bitirmeden git yoksa bu fener çok kötü olacak borsada yükseltti hisseleri 3 ay olmadan üçte bir fiyata dustu.senin işin değil bu iş bilen birine bırak en iyisi

  • Ww18 Ağustos 2018 23:33

    Bunu nasil aldilar , gecen sezon nerdeyse tum maclarda oynadi kaliteli biri degil , en iyi bildigi yan pas , adam gecemez , ayaginda top tutamaz , sorumluluk alamaz , top calamaz , katkisi sifir ondan daha iyi cok oyuncu var fenerde, aykut bi turlu vazgecmezdi , isabet olmus

  • FB 18 Ağustos 2018 20:29

    Fenerbahçe. Nin bşr çok yabancısı gereksiz. Öncelikle Guiliano ile Valbuena postalanmalı