E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de neler olacak?---

Fenerbahçe'de neler olacak?

Fenerbahçe'de neler olacak?
28 Nisan 2015 - 15:15 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, puan kaybından sonra sinirlendi

Geçen hafta liderdi, şimdi kederli hatta çok dertli... Özellikle de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım. Eskişehir maçında kaleye isabetli şutu bile olmayan ve 2 puan kaybedip liderlikten olan sarı-lacivertlilerde hesap kesim tarihi yaklaşıyor. Başkan Aziz Yıldırım da sezon sonu olacakları net şekilde açıklıyor.

Kaçan balık büyük olur!

Tüm hesaplar maddi ve manevi anlamda 4. yıldız üzerine kurulu... Şampiyonluğun kaçması halinde sarı-lacivertlilerin kaybı en az 35 milyon euro olacak. Bu durum yeni sezon için yapılacak transferlerle kadar sirayet edecek. Bunun fakında olan başkan Aziz Yıldırım da sert yüzünü gösteriyor.

Operasyon sinyali!

Fenerbahçe'de olası bir kayıpta sadece sözleşmesi bitenler değil teknik ekip ve mukavelesi devam eden oyuncular da etkilenecek. İsmail Karta ile başlayan listenin devamında Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Emenike, Diego, Egemen ve Webo gibi bir çok isim sorgulanacak, bazıları yollanacak.

'Kendinize gelin beyler'

İşte bu etkiler ve tablo sonucunda başkan Aziz Yıldırım, futbolcuların ve teknik ekibin dikkatini çekiyor "Ya işinizi yapıp futbolunuzu oynarsınız ya da kendinize kulüp bakarsınız" söyleminde bulunuyor... Yıldırım şampiyonluk dışındaki her türlü sonuçta takım dengelerinin değişeceğini ifade ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bükülmez 29 Nisan 2015 00:44

    Yüksek karakterli oyuncuları çamura yatıyor ararsın şimdi ersun u olsunlar bakalım şampiyon peeh

  • TEK BÜYÜK FB çem+28 Nisan 2015 18:05

    İsmail kartala FB çemiz neyazıkki 10 gömlek büyük geliyor sizler daha kartalın üzerinde durmaya çalışın dahada fazla kötü günler biz FBçelileri bekliyor en son tirbünleren sizlere kötü tezeruhat yapacağız işte ozaman herşeyi anlayacaksınız FDBçemizi terk edip gideceksiniz.nedirlan bu tayyip erdoğan gibi o koltuğa yapıştın bırak CEHENNEM OLDA git artık seni FB çwemizde artık istemiyoruz.