E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​Fenerbahçe'de Meireles krizi---

​Fenerbahçe'de Meireles krizi

​Fenerbahçe'de Meireles krizi
22 Aralık 2013 - 11:15 borsagundem.com

Karabük’e götürülmeyeceğini anlayınca arıza çıkaran F.Bahçeli Meireles, teknik heyete ‘trip’ atıp dünkü çalışmaya katılmadı.

Fenerbahçe'nin aykırı çocuğu Raul Meireles, problem çıkarmaya devam ediyor. Vatan'da yer alan habere göre; Beşiktaş maçında Veli'ye yaptığı sert hareket yüzünden bir maç ceza alan ve daha sonrasında da formasını Cristian'a kaptırdığı için Akhisar maçında tribünde oturan Portekizli, Karabük'e götürülmeyeceğini öğrenince çılgına döndü. Hafta içi yapılan çalışmalarda da yedek kalan Portekizli, durumunu net olarak teknik heyetten öğrenmek isteyip 'ret' yanıtını alınca idmana çıkmak istemedi ve dediğini de yaptı.
30 yaşındaki futbolcu takımının son yaptığı çalışmaya katılmazken, sarı-lacivertlilerin resmi sitesinden Meireles'in idmanda olup olmaması ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmaması dikkatlerden kaçmadı. Yönetimin, mazeret bildirmeden kafasına buyruk hareket eden Meireles'e ceza verip, vermeyeceği merak konusu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • omer22 Aralık 2013 16:00

    Bu adam kendini ne zannediyor oynamdan para kazaniyor takima ne faydasi olmus hep takimi yalniz birakti bu portekizli oyunculara turkiyede cok yuz veriliyor yonetimin hemen elden cikarmasi lazim yoksa ellerinde patlar