E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de kriz büyüyor ---

Fenerbahçe'de kriz büyüyor

Fenerbahçe'de kriz büyüyor
08 Mart 2021 - 09:22 borsagundem.com

Antalyaspor maçından beraberlikle ayrılan Fenerbahçe'de, Caner Erkin'in kadro dışı kalmasıyla başlayan kriz süreci sürüyor. Fenerbahçe'de Sportif Direktör Emre Belözoğlu ile teknik patron Erol Bulut'un arasının ciddi şekilde açık olduğu öğrenildi.

Sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de kriz sürüyor...

Teknik direktör Erol Bulut'un raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Caner Erkin sorunu sürerken, bu kez Belözoğlu ve Bulut arasında ciddi bir kriz olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'den istifa edeceği gündeme gelen Emre Belözoğlu'nun istifa etmese de Bulut ile arasındaki sorun sürüyor...

Belözoğlu'nun Erol Bulut'un Caner'i kadro dışı bırakırken kendisine danışmadan Başkan Ali Koç'u aramasına ve bu şekilde kadro dışı bırakılmasına fazlasıyla bozulduğu ifade edildi.

KRİZLER BU ŞEKİLDE ÇÖZÜLMEZ

Emre Belözoğlu'nun "Melo, Riera'yı yumrukladı. Gözünü morarttı. Ama 3 gün sonra maça çıktı. Krizleri doğru yönetmeliyiz. Takımın zarar görmemesi ilk hedef olmalı" dediği öğrenildi.

TAKIM İYİ İDMAN YAPMIYOR

Bu arada Emre Belözoğlu'nun Bulut'un, kendisine bilgi vermemesi dışında idmanlardan da memnun değil. Belözoğlu, takımın doğru çalıştırılmadığı, fizik olarak iyi hazırlanmadığı görüşünde.

Erol Bulut'un Caner'in kadro dışı kararını Belözoğlu'na danışmadan direkt Başkan Ali Koç'a söylemesi krizin tohumlarını ektiği de gelen bilgiler arasında.

Belözoğlu istifa etti, Fenerbahçe karıştı

 

Koç: FETÖ hala futbolun içinde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 89,30
En Yüksek: 91,00
En Düşük: 88,75
Değişim 0,34 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,44
İşlem Hacmi 30.579.217
Toplam Adet: 339.176
Ağırlıklı Ort.: 90,01
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)