E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de inanılmaz ceza---

Fenerbahçe'de inanılmaz ceza

Fenerbahçe'de inanılmaz ceza
24 Aralık 2014 - 00:56 borsagundem.com

TKV'nin 'Kalbimiz Sahada' projesinde rol alan Emre Belözoğlu ve 8 takım arkadaşına 'kulüpten izin almadıkları' gerekçesiyle 20'şer bin lira ceza geldi

Geçtiğimiz aylarda Türk Kalp Vakfı'nın 'Kalbimiz Sahada' adlı projesi için kamera karşısına geçen Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu ve 8 takım arkadaşına 20'şer bin dolar para cezası verildi. Cezanın gerekçesi, bu etkinliğe kulüpten habersiz katılmaları.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçeli oyuncular, geçtiğimiz günlerde Türk Kalp Vakfı'nın "Kalbimiz Sahada" projesinin reklam ve fotoğraf çekimlerinde yer aldılar.

Hayır kurumu için yapılan bu desteğe başta Emre olmak üzere gençlerle birlikte 9 oyuncu katıldı. Ancak etkinlikte rol alan oyuncuların evlerine 20'şer bin dolarlık ceza tebligatı gitti. Bu durum karşısında şaşıran futbolcular olayı teknik direktör İsmail Kartal ve takım menajeri Hasan Çetinkaya'ya iletirken, "Genç oyuncular nasıl ödeyecek bu parayı?" diyerek tepki gösterdiler.

Başkan Aziz Yıldırım'ın bu görüntü ve fotoğrafları gördükten sonra izin alınmadan bu organizasyona katılınmasından dolayı ceza kestiği, Emre'nin itirazları sonrası cezanın kalkıp kalkmayacağını başkan Aziz Yıldırım'ın karara bağlayacağı öğrenildi.



Söz konusu fotoğraf çekimine; Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Mert Günok, Raul Meireles, Mehmet Topal, Pierre Webo, Cristian Baroni ve genç kaleci Erten Ersu'nun yanı sıra, Galatasaray, Beşiktaş'tan yeni ve eski futbolcular ile çok sayıda sanatçı poz verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)