E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de Fenerium krizi!---

Fenerbahçe'de Fenerium krizi!

Fenerbahçe'de Fenerium krizi!
12 Ocak 2019 - 08:15 borsagundem.com

Fenerbahçe'de yönetim zarar ettiği gerekçesiyle İzmir ve Fatih ile birlikte çok sayıda Fenerium mağazasını kapatmak zorunda kaldı.

Fenerbahçe'de,Fenerium İzmir şubesinin ardından Fatih şubesinin de kapandığı öğrenildi. Öte yandan yönetimin bu iki şubenin dışında zararda olan bazı Fenerium mağazalarının kapısına kilit vurduğu da öğrenildi.

Eski başkan Aziz Yıldırım döneminde, 1 milyon üye projesi doğrultusunda başlatılan şubeleşme çalışmalarıyla ilgili Ali Koç yeni bir değerlendirme yapacağını söylemişti. Ancak kâr edilmemesi ve eksiye düşmesi nedeniyle Fenerium'da ciddi bir küçülmeye gidilmeye başlandı. (Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ufuk12 Ocak 2019 23:12

    Bankadan sürekli giyim, kozmetik, yemek için bonus reklamı geliyor. Eskiden necin ve market reklamı vardı, merede ise benzinde kredi kartına komisyon başlayacak. Temel tüketim hariç durdu gibi. Malesef spor ve mobilya ancak bol para zamanında para ayırılan bir alan.

  • Fb12 Ocak 2019 12:49

    Koç bu kulübü batırmaya gelmiş tarihi rezillikleri hiç bir Başkan yaşatamamıştı bu kadar

  • küçük aga12 Ocak 2019 12:11

    ürüneler  çok pahalı ya satılıyor.Takım sevdalıları destek amaçı ile daha ucuz olmak şartı ile ürünleri almalılar.gelir seviyesimiz genelde düşük bu göz önüne alınmalı sadece parası olanlar alsın mantığı olmamalıdır.

  • Fenerzede12 Ocak 2019 09:32

    Daha beter olun hisseler nasıl düştü ise sizde öyle düşün yazıklar olsun