E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de 'Crespo' sürprizi: 10 milyon euro...---

Fenerbahçe'de 'Crespo' sürprizi: 10 milyon euro...

Fenerbahçe'de 'Crespo' sürprizi: 10 milyon euro...
11 Şubat 2022 - 10:14 borsagundem.com

Sarı lacivertlilerin yükselen performansıyla dikkatleri üzerine çeken Crespo için yönetim istediği bonservis bedelini belirledi. Sarı lacivertliler, 1.5 milyon euroya kadrosuna kattığı Portekizli için 10 milyon euronun altında satmayı düşünmüyor.


Fenerbahçe ’nin bu sezon teknik direktör Vitor Pereira’nın talebiyle transfer ettiği bir diğer isim de Miguel Crespo’ydu. Portekizli orta saha oyuncusu ilk geldiği dönemde performansıyla tartışma yarattı, “Bu takımın seviyesinde değil” yorumları yapıldı.

Ancak Crespo, Galatasaray derbisinde uzatmalarda attığı galibiyeti getiren golünün ardından büyük bir çıkış yaptı. 25 yaşındaki futbolcu şu anda takımın en formda isimlerinden biri.

Ali Koç, son dönemde Crespo’ya da ilginin olduğunu söylemişti. Estoril’den 1.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Miguel Crespo için 10 milyon euronun altındaki tekliflerin değerlendirilmeyeceği kaydedildi. Fenerbahçe’de çok mutlu olan Portekizli oyuncunun ise şu anda ayrılmayı düşünmediği belirtildi.

Fenerbahçe'de ayrılık: İşte Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımı!

 

Fenerbahçe'de 7 futbolcunun üstü çizildi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)