E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de büyük isyan!---

Fenerbahçe'de büyük isyan!

Fenerbahçe'de büyük isyan!
17 Mart 2015 - 17:36 borsagundem.com

Fenerbahçe'de futbolcular, teknik heyet ve yönetimden isyan sesleri yükseliyor

FABRİKA İŞÇİSİ GİBİYİZ
İdman olsun olmasın sabah 9’da tesislere gelen akşam antrenmanı varsa saat 20.00’de yoksa 17.00’de Samandıra’dan çıkan futbolcular, isyan noktasına geldi.

Psikolojik olarak yıpranan oyuncular, “Fabrika işçisi gibiyiz. Gelip gidiyoruz. Ailemize vakit ayıramıyoruz. G.Saray maçı öncesi de aynı sistemde çalıştık. O gün doğruydu. Ancak G.Birliği maçı öncesi de kampa girdik yine devam ettik. Samandıra’da boş boş oturup stres yaşadık. Üzerimizde fazla baskı var. Her şey bitmiş değil ancak bu sıkı kurallar kalkarsa takım rahatlar” dediler.

PARALAR YATMIYOR
Bir diğer sorun ise maddi konular... Aralık’tan beri paralarını alamayan futbolcular, bu durumdan ister istemez etkilendi. Ancak kaptanlar ‘mali krizi’ dindirmek için takım arkadaşları ile sık sık görüşme yaptı.
Yine de oyuncuların uzun süredir maaşlarını alamaması, Samandıra’nın üzerindeki kara bulutların dağılmasına da mani oluyor.

KARTAL'IN ADALETİ...
Takımdaki ciddi sorunlardan bir diğeri İsmail Kartal’ın forma dağıtımı konusundaki seçimleri. Sow ve Emenike gibi isimlerin hiçbir şekilde kesilmemesi, formsuz futbolcuların sürekli oynamaya devam etmesi yedek bekleyen Bekir, Alper, Webo, Meireles gibi oyuncuların güvenini ciddi anlamda sarstı.
Kartal’ın adaleti Samandıra’da ciddi şekilde sorgulandı. G.Birliği maçında Alper ve Meireles’in yedek oturması yönetimin de tepkisini çekti.

BAŞKAN: TAKIM YÜRÜYOR
G.Birliği dönüşü uçakta futbolcuların yüzüne dahi bakmayan başkan Aziz Yıldırım, eleştiri oklarının hedefindeki İsmail Kartal’a sahip çıktı.

“İsmail Kartal istifa edecek” yönündeki haberlere çok sinirlenen Yıldırım’ın “Ben İsmail Kartal’a karışıp kafasını karıştırmıyorum. Onun ne suçu var. Futbolcular bir hafta yaptı. Sanki şampiyon oldular. Özverili oynamazsa hoca ne yapsın. Oyuncular sahada yürürse İsmail Kartal neden istifa etsin” dedi.

HOCANIN SIKINTISI FORVET
F.Bahçe’de herkes gibi İsmail Kartal’ın da dertleri var... Özellikle ligin ikinci yarısında kaçan gol pozisyonları sonrası önemli puan kayıpları yapan Sarı-Lacivertliler’in hocası, forvetlerin formsuzluğundan şikayetçi oldu.
Bu sorunu çözmek için her şeyi deneyen Kartal, bir türlü gol sıkıntısını çözemedi. Forvetlerin formsuzluğuna takımdaki diğer oyuncular da serzenişte bulundu.

HTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)