E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de bir devrin sonu!---

Fenerbahçe'de bir devrin sonu!

Fenerbahçe'de bir devrin sonu!
21 Şubat 2016 - 14:56 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü 'Hedef 1 Milyon Üye' porjesi kapsamındaki en önemli adımı attı ve kulübe üyelik sınırlamasını kaldırdı

Fenerbahçe Kulübünün tüzük tadil kongresinde, kulüp üyeliği kabulünde sayısal sınırlandırmanın kaldırılması oy birliğiyle kabul edildi.

Sarı lacivertli kulübün tüzük tadil maddelerinin görüşüldüğü olağanüstü genel kurul toplantısı, Ülker Sports Arena'da gerçekleştirildi.

Hürriyet'in haberine göre, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük başkanlığında yapılan ve kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu kongrede, tüzükte değiştirilmesi istenen ve yönetim kurulu tarafından kabul edilen taslak üyelerin görüşüne sunuldu.

Tüzükte değiştirilmesi istenen en dikkat çekici madde, kulüp üyeliği sınırlandırılmasının kaldırılmasına yönelik madde oldu.

SINIRLAMA KALDIRILDI

Mevcut tüzükte "Kulübe her yıl, bir önceki yılda mevcut olan kulüp üye sayısının yüzde 10'unu aşmamak üzere yeni üye alınabilir. Yeni üyelik için yüzde 10 oranına karşılık gelen sayıda üye başvurusunun olmaması halinde boş kalan yeni üyelik sayısı takip eden yıla aktarılamaz. Temsilci üyeliğe kabulde sayısal sınırlama yoktur" şeklindeki madde, yeni taslakta "Üyelik ve temsilci üyeliğe kabulde sayısal sınırlama yoktur" biçiminde yer aldı.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, tüzükteki bu değişikliği "Hedef 1 milyon üye" projesi kapsamında önerdiklerini söyledi.Sarı-lacivertli kulübün tüzüğünde yapılması istenen değişiklikler tek tek görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)