E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de ayrılık depremi---

Fenerbahçe'de ayrılık depremi

Fenerbahçe'de ayrılık depremi
24 Ocak 2021 - 09:54 borsagundem.com

Mesut Özil’e önümüzdeki hafta imza attırmayı planlayan Fenerbahçe yönetimi kulüple yollarını ayıracak oyuncuları da belirledi

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, son olarak QPR'dan Osayi-Samuel için kulübüyle anlaşma sağlandığını ve oyuncunun Ocak ayı itibariyle Sarı Lacivertli formayı giyeceğini açıkladı. Mesut Özil ve Attila Szalai'nin ardından 3. transferini gerçekleştiren Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimler de netlik kazandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Salı veya Çarşamba günü Mesut Özil için imza töreni gerçekleştireceklerini duyurdu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Demir Grup Sivasspor ile oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Koç, "Gelecek ve gidecek isimler belli. Önümüzdeki günlerde açıklayacağız" ifadesini kullanmıştı.

Fenerbahçe, Osayi-Samuel'in Ocak ayından itibaren Sarı Lacivertli formayı giyeceğini açıkladı. Bu gelişme, sakatlığı sebebiyle sahalardan 8 ay kadar uzak kalacak Perotti ile yolların ayrılacağı iddialarını daha da güçlendirdi.

Trabzonspor maçında sakatlanan ve bir daha geri dönemeyen Arjantinli futbolcunun menajeriyle sözleşme feshi konusunda görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.

Fenerbahçe'nin sezon başında Basel'den kadrosuna kattığı Kemal Ademi'yle de yollarını ayıracağı iddia edildi. Ademi ile birkaç Süper Lig ekibinin ilgilendiği aktarıldı. Kemal Ademi gibi bekleneni tam anlamıyla veremeyen bir diğer isim Senegalli golcü Papiss Cisse oldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Bir nokta transfer daha yapmayı düşünüyoruz." açıklamasını yaptı. Bu transferin forvet hattına yapılacağı iddia edildi. Ademi ve Cisse ile yollarını ayırmak isteyen Fenerbahçe'nin Samatta'ya alternatif bir forvet arayışına girdiği iddia edildi.

Ali Koç: Mesut Özil'i yıpratmak istiyorlar

Fenerbahçe’nin borcu 4.7 milyar

Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti

Başakşehir, Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,00
En Düşük: 89,70
Değişim -5,88 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 413.129.518
Toplam Adet: 4.547.901
Ağırlıklı Ort.: 90,84
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Banane24 Ocak 2021 16:47

    Kampanya başlamış adı da Mesut O L 😂😂😂 pamuk eller cebe diyorlar yine,şaka gibi herifler milyon dolar alsın vatandaş ödesin,bir kuruş vermem hiç birisine.

  • Zafer24 Ocak 2021 13:42

    Sise, ademi, perroti ve sosa gitmeli. Takım aşırı yaşlı. Hatta gustavo, gökan a da iyi teklif gelirse.. mesut ta gereksiz transfer, gençlere yönelmeli. Aslında Alanya spordan Caulker ve bektasas alınsa olurdu