E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de Alman hoca hazırlığı---

Fenerbahçe'de Alman hoca hazırlığı

Fenerbahçe'de Alman hoca hazırlığı
03 Nisan 2021 - 10:11 borsagundem.com

Emre Belözoğlu'nun yardımcılığı için yıllarca Almanya'da çalışan Erdinç Sözer'in tercih edilmesi, Fenerbahçe'nin bundan sonraki teknik adam seçimi için de bir ipucu verdi

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu takımın başına geçtikten sonra pro lisans sıkıntısı ortaya çıkmıştı. Sarı-Lacivertliler bu sorunu çözmek için arayışa girdi ve en son Hertha Berlin'de çalışan Erdinç Sözer, Belözoğlu'nun yardımcısı olarak göreve getirildi. Ancak bu hamlenin sadece pro lisans sorununu çözecek geçici bir çözüm olarak görülmediği öğrenildi. Fenerbahçe, Sözer ile uzun süreli bir planlama yapacak.

ARTIK B PLANI O
Emre Belözoğlu sezon sonunda teknik adamlıktan sportif direktörlüğe dönse bile Erdinç Sözer, teknik ekipteki görevini sürdürecek. 52 yaşındaki çalıştırıcı artık kulübün antrenörü olarak, bundan sonra başka bir teknik direktör gelse bile görevine devam edecek. Örneğin, önümüzdeki sezonlarda bir teknik adam değişimi yaşandığında geçiş döneminde Sözer takımın başında yer alarak bir anlamda B planı olacak.

ALMAN HOCAYA HAZIRLIK!
Yıllarca Almanya'da çalışan Erdinç Sözer'in tercih edilmesi, bundan sonraki teknik adam seçimi için de bir anlamda ipucu vermiş olabilir. Emre Belözoğlu'nun teknik adam olarak devam etmek istememesi halinde, yeni gelecek çalıştırıcının Alman ekolünden bir hoca olması muhtemel. Bu anlamda Joachim Löw ve İsviçreli olan ama kariyerinin büyük bölümünde Almanya'da çalışan Lucien Favre isimleri ön plana çıkıyor.

KONTROLDEN GEÇTİ
Erdinç Sözer, dün Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan 52 yaşındaki antrenör daha sonra ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sözer'in muayenesi, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.
(Fanatik)

Fenerbahçe menajerlere ne kadar ödedi

Fenerbahçe'nin yeni golcüsünü İngilizler duyurdu!

Fenerbahçe'ye UEFA şoku

Ağaoğlu: Trabzonspor'un kimseye borcu yok

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 88,80
En Yüksek: 89,50
En Düşük: 85,50
Değişim -5,13 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,40
İşlem Hacmi 319.451.407
Toplam Adet: 3.644.897
Ağırlıklı Ort.: 87,51
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hehe03 Nisan 2021 16:15

    Fenerbahcelilere duyrulur forma almaya devam kesin muhtesem bir maas extra kesin kovarlar birde tazminat evet hemen kampanyayi baslatin

  • burhan03 Nisan 2021 15:09

    Kovulacak adamı almaya bakıyorlar.Alman milli takımını rezil etti,Löw.

  • RAMO CANCAN03 Nisan 2021 14:53

    Emre ve volkan ı bu takımdan uzaklaştırmassanız fb bir şey olmaz.

  • Bağımsız Düşünce03 Nisan 2021 10:38

    Spor kulüpleri borsa dan çıkarılmalı ve borçlanmaları yasaklanmalı ! Ondan sonra ne halleri varsa görsünler ! 

  • Hehe03 Nisan 2021 16:16

    Haklisin yoksa iddaacilardan kurtulmayacak bist birde artik kibristaki kumarhaneleri acin yaa onlarda bistte bi yabanciyla kalalim yaa Yaaa iddaci ya kumarbaz