E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de Ali Koç paniği---

Fenerbahçe'de Ali Koç paniği

Fenerbahçe'de Ali Koç paniği
28 Ocak 2016 - 07:45 borsagundem.com

Mustafa Koç'un vefat etmesinin ardından Ali Koç'un Koç Holding'in başına geçecek olması ihtimali Fenerbahçe'de başkanlığı zora soktu

Ali Koç'un Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'na geçme ihtimalinin yükselmesi Fenerbahçe'de başkanlık planlarını yeniden gözden geçirilmesine yol açtı.

Yargıtay'ın şike davasındaki kararı onamasını bekleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'u işaret ederek "Ben de sonra başkan Ali Koç olacak" demişti. 

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un Türkiye'yi yasa boğan vefatından sonra Ali Koç'un Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanma ihtimali Aziz Yıldırım'ın da planlarını bozacak. 

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı olması durumunda, hayali olan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı görevini de bir süre daha ertelemek zorunda kalacak olan Ali Koç'un nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor. 

Sezon sonunda başkanlığı bırakması beklenen Aziz Yıldırım'ın Ali Koç cephesinde yaşanan bu gelişmelerden sonra nasıl bir karar alacağı ve hangi ismi işaret edeceği konusunda kulislerde şimdiden konuşulmaya başlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Salih kaya28 Ocak 2016 22:57

    Açıkçası Yünsa gerçekten ucuz ben çağrı fiyatı duydum 5.20 deniliyor fk ucuz bencede

  • ali günes28 Ocak 2016 14:39

    Carfursa korsan ve yünsa sermaye artırımına doğru yünsa da Satış süreci

  • Kıskançlar28 Ocak 2016 13:19

    Bunların hepsinin başkanını topla bi Aziz Başkan etmez ayrıca bizde aday çok Ali Koç olmazsa Ferit Şahenk olur o olmazsa Murat Ülker olur sıkıntı yokk.

  • Serdar28 Ocak 2016 12:27

    Bu adamı başkanlıktan kerpetenle bile söküp alamazsınız zaten ali koça falan başkanlığı bırakacağı yoktu onu oyalıyordu

  • sellllooooooo28 Ocak 2016 11:41

    Fener düşmanları Allah sizi bildiği gibi yapsın...FENERBAHÇE=17 TAKIM

  • 1milyonpenaltı28 Ocak 2016 11:30

    ey millet: biri tweet atmış acayip güzel.. "Fenerbahçe geçen yıl yarıda kalan 1 milyon üye projesini bu 1 milyon penaltı ile tamamlayacak!" Biz kartalız, adamı tepeden gagalarız.. sarı - lacili hakemlere rağmen söke söke şampiyonuz..

  • ali kerim28 Ocak 2016 11:21

    demirören beşiktaşın arkasında bes belli

  • kümeye28 Ocak 2016 10:33

    demirörenimiz arkanıza dayanmasa bugün amatör kümeye kadar gümleyecektiniz. şikeciler için bir gecede yönetmeliği bile değiştirdi, yine yaranamıyor. Adam bugün bile hakemlerini sizin için seferber etmiş halde.. sizi gidi nankörler sizi.

  • asi28 Ocak 2016 10:01

    arkandan demirören vardı ne oldu o zaman size. avantabahçeye cevap

  • avantabahçe28 Ocak 2016 09:14

    daya arkanı holdinglere, para babalarına, politikacılara, federasyonlara, kurullara, düdüklere; sonra da en büyük biziz diye havalara gir.. Balonunuzu Karakartalım delecek!