E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe yönetiminden 4 milyonluk prim sözü---

Fenerbahçe yönetiminden 4 milyonluk prim sözü

Fenerbahçe yönetiminden 4 milyonluk prim sözü
14 Şubat 2020 - 14:10 borsagundem.com

Sarı-lacivertli yönetim, kaybedilen 5 puanı telafi etmek için harekete geçti. Fenerbahçeli futbolcular, Ankaragücü, Galatasaray ve Antalyaspor maçlarından galibiyetle ayrılması durumunda 4 milyon liralık primin sahibi olacak

Şampiyonluk yarışının kızıştığı haftalarda hata yapmak istemeyen Fenerbahçe yönetimi, oyuncuları motive etmek için dev prim vermeye hazırlanıyor. Üst üste oynanacak Ankaragücü, Galatasaray derbisi ve Antalyaspor karşılaşmalarından 9 puan çıkarılırsa, takım ödüllendirilecek.

Takvim'de yer alan habere göre üst üste oynanacak zorlu Ankaragücü, Galatasaray ve Antalyaspor maçlarının mutlak kazanılmasını isteyen Koç, 3'te 3 yapılması halinde 4 milyon lira prim verme kararı aldı.

SAMANDIRA'YA KAMP KURULACAK

Takıma prim dopingi yapan Fenerbahçe yönetimi, zorlu dönemeçte futbolcuları yalnız bırakmama kararı aldı. Yöneticiler sürekli Samandıra'da bulurak futbolculara destek verecek.

5 puan kayıp nedeniyle morali bozulan sarı-lacivertlilerin yönetim desteği sonrası kendine geldiği belirtiliyor. Fenerbahçe rakiplerinin birbiriyle oynadığı haftayı kayıpsız geçmek istiyor.

Eksik maçını kazanması halinde Trabzonspor'un tam 6 puan gerisine düşecek olan Fenerbahçe artık hata yapmak istemiyor.

SARI KART ALARMI

Ankaragücü deplasmanı öncesi Fenerbahçe'de kart alarmı verildi. Kart görmesi halinde Galatasaray önünde forma giyemeyecek olan Vedat Muriç, Luis Gustavo ve kaleci Altay'a uyarı yapıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atakan 14 Şubat 2020 19:47

    Bedelli ile çözerler önce borçlarınızı ödeyin düze çıkın tamam prim verilir ama abartmayın

  • Komedi14 Şubat 2020 16:42

    Yani adamlara yapmaları gereken işi yapmaları durumunda prim mi ödenecek? Adamların işi zaten o maçlara çıkıp kazanmak ya, ayıptır. 

  • Rm 14 Şubat 2020 16:15

    Yarın millet ten 20 lira daha toplarsınız olur biter sonra bu oyuncuların gece kulüplerinde son model arabalarla fotolarını da atarsınız. Herşey düzelir. Siz yapın böyle bakalım futbol seyredecek kaç adam bulacaksınız memlekette. Şımarık zengin bebeklerinde başka

  • sgk14 Şubat 2020 15:20

    nasıl battığı belli 

  • ali çok 14 Şubat 2020 14:17

    başkan kesenin ağzını şey yaptı.. açtı. büyük vizyon helal olsun sana