E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe yine lider oldu---

Fenerbahçe yine lider oldu

Fenerbahçe yine lider oldu
02 Mayıs 2015 - 20:13 borsagundem.com

Fenerbahçe sahasında Balıkesirspor'u konuk etti. Bol gollü maçta Fenerbahçe galip geldi ve liderliğe oturdu

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, ligin son sırasındaki Balıkesirspor'u konuk etti. Fenerbahçe galip gelerek puanını 63'e çıkardı ve ligde maç fazlasıyla liderliğe oturdu.

İŞTE MÜCADELE'NİN İLK 11'LERİ

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, M.Topal, Alper, Kuyt, Diego, Sow, Webo

BALIKESİRSPOR: Emrullah,Uğur, Kulusic, Glumac, Berkan, Gomes, Eray, Sercan, Vargas, Muğdat, Isaac

MAÇIN DETAYLARI

Ve maç sona erdi.

90+2. dakika: Emrullah Şalk çıkıyor ve topu kontrol ediyor.

90+1. dakika: Ceza sahasına doğru Diego ortasını yapıyor.

90. dakika: Maçın sonuna en az 3 dakika uzatma gösterildi..

88. dakika: Tomislav Glumac rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Emmanuel Emenike.

86. dakika: Balıkesirspor atağında Berkan Emir topu ortalama çabasında ancak rakip oyuncu buna izin vermedi.

84. dakika: Berkan Emir rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Diego.

81. dakika: Balıkesirspor'un sol çaprazdan kazandığı frikikte Berkan'ın vuruşu üstten auta çıktı..

76. dakika: Fenerbahçe direğe takıldı.. Sağ köşeden Diego'nun kullandığı kornerde Webo'nun kafa vuruşu sol yan direkten geri geldi..

74. dakika: Sol çaprazdan ceza sahasına giren Emenike'nin vuruşu kaleciden kornere çıktı..

71. dakika: Soldan İlhan'ın ceza sahasına gönderdiği pasa hareketlenmek isteyen Muğdat terde kaldı ve penaltı bekledi, hakem oyunu devam ettirdi..

69. dakika: İlhan'ın ceza sahası dışından yaptığı vuruş isabetli olmadı..

66. dakika: Emenike'nin ceza sahası dışı sol çaprazından yaptığı vuruş yandan auta çıktı..

64. dakika: Sağ kanattan Uğur'un ceza sahasına göndermek istediği topu Caner kesti..

61. dakika: Sağ köşeden Berkan'ın ceza sahasına orta olarak kullandığı kornerde Volkan çıkarak topu kontrol etti..

58. dakika: Fenerbahçe'nin ceza yayı gerisinden kazandığı frikikte Alves'in vuruşunda baraja da temas eden top üstten dışarı çıktı..

56. dakika: Soldan tyapılan ortayı kontrol eden Emenike'nin ceza sahası çizgisine doğru çıkardığı pasta Webo'nun sert vuruşu az farkla üstten auta çıktı..

54. dakika: Fenerbahçe'de Alves'in ardından Selçuk da sarı kart görörek cezalı duruma düştü..

52. dakika: Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Emenike'nin yerden yaptığı ortayı savunma karşıladı..

50. dakika: GOL! Moussa Sow. Fenerbahçe 4-3 öne geçti.. Emenike'nin ceza sahası sağ çaprazından yaptığı vuruşta auta doğru giden topu altıpas içinde Sow kaleye gönderdi..

48. dakika: Savunmanın karşıladığı topa ceza sahası dışından Gökhan gelişine vurdu.. Sert giden top az farkla üstten auta çıktı..

47. dakika: Diego'nun ceza sahası dışından yaptığı vuruş savunmadan döndü.

46. dakika: İkinci yarı Balıkesirspor'un vuruşuyla başladı.

D.A: İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.

45. dakika: Fenerbahçe yarı alanın ortalarında Diego'ya faul yapan Eray sarı kart gördü.

45. dakika: İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi.

44. dakika: GOL! Moussa Sow. Kullanılan serbest vuruşta Diego'nun ceza alanına ortasında Sow, çok şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

43. dakika: Bir başka Fenerbahçe atağında, ceza alanına yakın bir noktada Diego, Uğur'un müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

42. dakika: Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı. Atağın devamında ceza alanına bir orta daha yapıldı ama herkesi geçen top dışarıya gitti. Aut.

41. dakika: Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in ceza alanına ortasında savunma topu son anda kornere gönderdi.

40. dakika: Kullanılan serbest vuruşta, Berkan, Volkan'ın da ileride olduğunu görünce topu uzak mesafeden doğrudan kaleye gönderdi ve Volkan topu tokatlamaya çalışsa da başarılı olamadı.

40. dakika: GOL! Berkan Emir

39. dakika: Bruno Alves, yaptıüı faulün ardından sarı kart gördü ve gelecek hafta oynanacak Sivasspor maçında cezalı duruma düştü.

38. dakika: Sağ kanattan gelişen Balıkesirspor atağında Vargas, Alves'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

37. dakika: Fenerbahçe savunmasında Alves, rakip yarı alanın ilk metrelerine kadar gidip sol kanattaki Alper'e uzun bir pas gönderdi ama top Alper'i aştı ve taca çıktı.

36. dakika: Sol kanattan etkili gelişen Balıkesirspor atağında Muğdat, rakiplerini geçip ceza alanına ortasını yaptı ama Isaac, oldukça müsait durumda yaptığı kafa vuruşunda topu yandan dışarıya gönderdi.

35. dakika: İki takım da orta alanı çok çabuk geçmeye başladı. Özellikle Fenerbahçeli oyuncular bir anda rakip ceza alanı içine kadar gidip pozisyon üretmeye başladı.

34. dakika: Bu kez Balıkesirspor çok etkili geldi. Sercan, sol çaprazdan ceza alanına girip son çizgi yakınlarından kale sahasına pasını gönderdi ama Isaac topa dokunamadı.

33. dakika: Bu kez Alper'in pasında topla buluşan Diego'nun uzak mesafeden kaleye şutunda top üstten az farkla dışarıya gitti.

32. dakika: Moussa Sow, inanılmaz kaçırdı. Webo'nun pasıyla sol çaprazdan ceza alanına giren Sow, rakiplerini de geçip penaltı noktası yakınlarından vuruşunu yaptı ama top üstten dışarıya gitti.

31. dakika: Etkili gelişen Fenerbahçe atağında Sow'un pasında sol kanatta topla buluşan Caner'in ceza alanına yerden pasında Webo'dan önce son anda savunma topu uzaklaştırdı.

30. dakika: Fenerbahçeli oyuncular beraberlik golünün ardından bu kez de galibiyet golü için rakip yarı alana yerleşmiş durumda. Balıkesirspor savunması oldukça sıkıntı yaşıyor. Dönen toplar Fenerbahçe'de...

29. dakika: Fenerbahçe, bu kez sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Caner'in kale sahasına ortasında kaleci Emrullah topu yumrukladı.

28. dakika: Sarı lacivertliler, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Diego'nun ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

27. dakika: Sağ köşeden Diego'nun ceza sahasına orta olarak kullandığı kornerde savunma topu uzaklaştırdı..

25. dakika: GOL! Diego Ribas.  Fenerbahçe beraberliği sağladı.. Sercan'dan topu kapan Caner'in soldan yaptığı ortada ön direkte seken topu Diego ağlara yolladı..

22. dakika: Fenerbahçe ofsayta takıldı.. Ceza sahası sol çaprazına gönderilen pası Webo ceza sahası dışına doğru çıkardı.. Kuyt topu ağlara yolladı ancak Webo'nun pozisyonu için ofsayt bayrağı kalktı..

20. dakika: GOL! Ante Kulusic. Balıkesirspor öne geçti.. Sağ köşeden kullanılan kornerde Volkan'ın yumruğu kıaa düştü.. Kafayla altıpas içine gönderilen topu Kulusic ağlara yolladı.. 

18. dakika: Webo'nun pasıyla ceza sahasına giren Sow'un vuruşu yandan auta çıktı..

16. dakika: GOL! Isaac Promise. Balıkesir beraberliği sağladı.. Hafif sağ çaprazdan Berkan'ın ceza sahasına yaptığı ortada boş durumdaki Isaac kafayla topu filelere gönderdi.. 

12. dakika: Sol kanatta rakibinden kurtulan Caner'in ortasında Webo'dan önce savunma topa vurdu..

10. dakika: Fenerbahçe'nin sağ çaprazdan kazandığı frikikte Caner'in sert vuruşunu kaleci çıkardı.. Boşta kalan topu savunma uzaklaştırdı..

8. dakika: GOL! Caner Erkin. Fenerbahçe öne geçti.. Diego'nun ceza sahası sol çaprazına gönderdiği topuk pasında Caner, yerden sert bir vuruşla topu uzak köşeye gönderdi..

6. dakika: Sağdan Gökhan'ın yaptığı ortada Sow'u aşan top diğer kanada açıldı.. Alper'in ceza sahasına gönderdiği topu savunma karşıladı..

5. dakika: Sağ kanattan Kuyt'ın yaptığı ortada Webo'nun kafa vuruşu yandan auta çıktı..

4. dakika: Vargas'ın ceza sahası dışından yaptığı vuruşu Volkan kontrol etti..

3. dakika: Muğdat'ın ceza sahasına giren Vargas'a gönderdiği pasta Caner ters kademeye girerek büyük bir tehlikeyi önledi..

1. dakika: Maç Fenerbahçe'nin vuruşuyla başladı..
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)