E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe yıldız oyuncu ile anlaştı---

Fenerbahçe yıldız oyuncu ile anlaştı

Fenerbahçe yıldız oyuncu ile anlaştı
19 Haziran 2021 - 11:53 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Boşnak yıldız Edin Dzeko ile her konuda anlaşmaya vardı. Roma’yla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Edin Dzeko’nun kulübüyle yapılan görüşmeler de olumlu geçti.

Fenerbahçe, dünyaca ünlü forvet Edin Dzeko transferiyle bombayı patlatıyor… Başkan Ali Koç'un seçim hediyesi Dzeko olacak. Ali Koç, yaz tatilini Türkiye'de geçiren 35 yaşındaki golcü futbolcuyla iletişime geçti ve yıllık ücret konusunda anlaşma sağladı. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Roma'yla yapılacak görüşmelerde son pürüzlerin giderilmesi bekleniyor. Gelecek hafta yapılacak seçimli kongrede Ali Koç'un dev transferi açıklaması bekleniyor.

Dzeko’nun adı Türkiye için yabancı değil… Beşiktaş da birçok kez Boşnak forvetle temasa geçmişti. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Serdar Dursun, tatil yaparken denk geldiği Dzeko'yla fotoğrafını paylaşıp “4-4-2'nin çift forveti” esprisi yapmıştı. 1.93 boyundaki Boşnak forvet, geçen sezon Roma formasıyla 42 maça çıkıp 14 gol ve 4 asistle oynamıştı.

ALİ KOÇ’TAN ACI GERÇEKLER

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu üyelerine yaptığı konuşmada ülkenin bulunduğu duruma dikkat çekti. Ali Koç, “Hepimiz biliyoruz ki transfer ödemeleri yapılamaz, maaşlar geç ödenir ve CAS'ta en çok davası olan ülke konumundayız. Avrupa Kulüpler Birliği'nde olduğum için dünya genelinde tanınan birkaç isimden ‘Hayatta çalışacağım en son yer Türkiye' yaklaşımını gördüm. Kötüye gidiyoruz, futbol iklimimiz iç açıcı değil” ifadelerini kullandı.

(Sözcü - Sercan Hamzaoğlu)

Cüneyt Çakır, Ukrayna-Avusturya maçını yönetecek

Film sahnelerini aratmayan kovalamaca

İran'da Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandıklar kapandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TRAKYALI 20 Haziran 2021 21:55

    Size ne. Be,,, sanki parayı cebinizden veriyorsunuz....

  • Dolap20 Haziran 2021 13:55

    35 lik yyata yata milyonlarca euro kazanacak falcao gibi sakat bitik hurda getiren kulüplerde kesinlikle iyi niyet yok bu kadar bilinçsiz olmaları mümkün değil bilerek alıyorlar bjk de costa denen hurdayı alma peşinde birileri dönen menajer komisyon bağlantı işlerini açıklamalı vergiye gelince 5 kuruş vergi yok parasını borçlan taraftara kazık bilet forma sat sürekli bedelli yap ne güzel

  • Vatandaş uyandı 20 Haziran 2021 01:11

    50 yaşında futbolcu getireydin ali koç

  • Gercekler 19 Haziran 2021 23:33

    Sezon başlayınca 36 yaşında olacak, jubilesi gelmiş enerjisi düşmüş, teknşk kapasite düşmüş, futbol konsantrasyonu düşmüş bir oyuncu daha!

  • RAMO CANCAN19 Haziran 2021 17:26

    Roma fb yitelivermiş ....roma kulubü göbek atıyordur.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU19 Haziran 2021 17:26

    fb isten dünyanın en iyi teknik direktörü gelsin ister böyle yaşlı futbolcular gelsin bu takımdan hiç bir şey olmaz.bunlar gibi fb tüm oyuncularının yaş ortalamaları 32-35 yaş ortalaması oldu.bundan tonlarca var.ondan sonra derlerki bizim kulüp maddi sıkıntı yaşıyor batmadığına sizler şükredir.bunlar futbolcuya para vermiyorlar adımın etiketini transfer etmişler resmen.caner,serdar gökhan mesut, sadık ile yabancıların yaşlı ve işe yaramayan yabancıların hepsi gönderilmez ise daha da kötü günler fb beklemektedir.

  • Aferin19 Haziran 2021 16:07

    35 lik bir hurda daha

  • bjk19 Haziran 2021 15:16

    35 yaşında adam   anca bu yaşta gelirler    42 yaşında ronaldo türkiye beşiktaşa  gelir

  • Yorum19 Haziran 2021 23:09

    Niye anelka fenerden sonra bolton ve çhelsea da pier Van hooijdonk feyenorda oynadı ortega river plate oynadı toni şchumacyer fenere geldiğinde dünyanın en iyi kalecisiydi Messi Ronaldo gibi düşün toni nin zamanını göremediysen veya Maradona ın napoli degil de fenere gelmesi gibi bişey anlayacağın o da gitti bayernde oynadı Roberto karlos 34 yaşında geldi bizden sonra corintihas ta oynadı dirk kuyt 31 yaşında geldi fenerden sonra gitti feyenord da oynadı Van persie 31 yaşında geldi ardından gitti feyenord da oynadı henrik nilsen 24 yaşında fenere geldi daha sonraki kariyerinde lille var kezman 26 yaşında geldi bizden sonra paris sg de oynadı bunlar bu yaşlarda geldiyse sen de fenerbahçe başkanlığına aday olup kazandıysan daha iyilerini ve daha genç yaşta getirmelisin yoksa niye gelip fenere başkanlık yapasın ki bırak o koltuğu merak etme boş bırakmazlar orayı Afrikalı ve brezilyalıları daha saymadım okaçha Alex vb

  • Yorum19 Haziran 2021 12:32

    Birde eskiden kulüp Bi takım kadrosu oluştururdu kafasında ardından tek tek hepsini getirirdi ama şimdi kim boşa çıktı kim ıskarta kim çok ucuz onu alıyorlar bu sebeple takımın bir sistemi bir takım ruhu olamıyor benzemezler bir araya toplanıyor sonra çuvaldan sahaya boşaltılıyor hadi oynayın deniyor Türk futbolunun durumu bu fenerinki bundanda kötü

  • Yorum19 Haziran 2021 12:27

    Bu transferi yapanı da çok merak ettim adam adam 35 yaşında emekli olacak fener gidip adamın yakasına yapışıyor gel bizde oyna diye adamın eklemleri laçka olmuş artık ayar tutmuyor bunlar yok gel bize gel bize diye yalvarıyor bakalım fener bu gidişle nereye gidecek aziz yıldırım Nicolas anelka yı 26 yaşında getirdi pier Van hooijdonk 29 yaşında geldi ortega 26 yaşında geldi toni schumacyer bile33 yaşında fenerde oynadı fenerden sonra Bayern de oynamıştır daha sayacak 50 tane futbolcu var neyse bu senede koşmayan takımın aldığı sonuçlar sonrası kimse bir birine bakmasın koltuğu bırakmayı bileceksin