E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı!---

Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı!

Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı!
30 Ocak 2023 - 16:37 borsagundem.com

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde transferini resmen açıkladı.


Fenerbahçe, Parma'dan Jayden Oosterwolde'yi transfer ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe’nin kesin anlaşma sağladığı Jayden Oosterwolde, resmi imza için dün akşam İstanbul’a geldi. Havalimanından doğruca Ülker Stadı’na götürülen 21 yaşındaki Hollandalı sol bek, yeni takımının Kasımpaşa ile oynadığı maçı tribünden izledi.

İtalya’nın Parma Kulübü’nden 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Oosterwolde bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

OOSTERWOLDE KAP'A BİLDİRİLDİ

KAP'a yapılan bildirimde, "Profesyonel futbolcu Jayden Quinn Oosterwolde'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Parma Calcio 1913 S.R.L. kulübüne toplam transfer bedeli olarak 6.000.000 euro ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından karşılanacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Oosterwolde 21 yaşın altında olduğu için yabancı kontenjanına takılmadan A takım listesine yazılabilecek.

"ÇOK AMA ÇOK ZOR TRANSFER OLDU"

Transferin ardından konuşan Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki: "Çok ama çok zor bir transfer oldu" dedi.

Yeni transfer Oosterwolde ise "Büyük bir aileye geldim. Maçlar oynamak için sabırsızlanıyorum." ifadeleriyle mutluluğunu dile getirdi.

Hollandalı futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Burada olduğum için çok mutluyum. Büyük bir aileye geldim. Taraftarlarımızdan sosyal medya üzerinden çok fazla destek mesajı aldım. Onlarla buluşmayı dört gözle bekliyorum.


JAYDEN QUİNN OOSTERWOLDE HAKKINDA

26 Nisan 2001 tarihinde Hollanda'nın Zwolle şehrinde dünyaya gelen Jayden Oosterwolde, futbola Z.A.C. Zwolle altyapısında başladı.

Surinam asıllı oyuncu, 2012 yılında Twente altyapısına transfer oldu. Oosterwolde, 2020 yılında Twente ile profesyonel sözleşme imzaladı.

21 yaşındaki futbolcu, Twente'de geçirdiği 1.5 sezonun ardından Parma'ya kiralandı. Hollandalı oyuncu, sezon başında İtalyan ekibiyle 3 milyon Euro karşılığında 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Jayden Oosterwolde, bu sezon Serie B'de 17 maça çıktı ve 1 gol attı. 1.89 boyundaki sol bekin güncel piyasa değeri ise 2 milyon eurodur.

Fenerbahçeli Bruma, Braga yolcusu

 

Fenerbahçe’nin yeni transferi Oosterwolde İstanbul’da

 

Fenerbahçe: 5 – Kasımpaşa: 1

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)