E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Ülker bir adım önde---

Fenerbahçe Ülker bir adım önde

Fenerbahçe Ülker bir adım önde
23 Mayıs 2014 - 00:58 borsagundem.com

Beko Basketbol Ligi play off yarı final ilk maçında Pınar Karşıyaka'yı 88-69 mağlup eden Fenerbahçe Ülker seride 1-0 öne geçti

İlk 3 çeyrek başa baş mücadele ile geçse de son çeyreğin başında 10 sayılık bir fak yakalayan sarı lacivertli takım maç sonuna kadar bu avantajını bırakmadı ve parkeden 88-69 galibiyetle ayrıldı.

Sarı lacivertli ekipte özellikle 2. yarıda oyuna ağırlığını koyan Kleiza'nın 17 sayısı galibiyete önemli katkı yaptı. Bo McCalebb 12 sayı ve 9 asist, Oğuz Savaş ise 14 sayı ile galibiyette payı olan diğer isimlerdi.

Pınar Karşıyaka cephesindeyse Diebler'ın 18 sayısı ve Batista'nın 8 sayı, 8 ribauntluk performansı mağlubiyete engel olamadı.  

HASILAT SOMALI ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın oyuncusu Emir Preldzic, Pınar Karşıyaka ile yaptıkları play-off yarı final mücadelesinde Beko Basketbol Ligi kariyerindeki 250. maçına çıktı.
Karşılaşma öncesi düzenlenen törende Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı ve Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Özokur, sarı-lacivertli oyuncuya günün anısına çikolata dolu hediye sepeti verdi.
Fenerbahçe Ülkerli oyuncular, maç öncesi üzerinde "Soma" yazılı siyah tişörtlerle ısınma çalışmaları yaptı.
Maçın bilet hasılat geliri, Fenerbahçe Kulübü'nün, maden faciasının ardından Soma'daki çocukların eğitimi için oluşturduğu burs havuzuna aktarılacak.
Karşılaşma öncesi, Soma'daki faciada yaşamını yitiren maden işçileri için saygı duruşu yapıldı.

GHERARDINI GÖREVE BAŞLADI

Sarı-lacivertil takımın yeni genel menajeri Maurizio Gherardini görevine başladı. Karşılaşmayı izleyen İtalyan yönetici, karşılaşma öncesi kulüp televizyonu FBTV'ye yaptığı açıklamada, ilk olarak takımı tanımak istediğini belirterek, "Salonda küçük bir tur attım. Modern ve her türlü güzelliğe sahip. NBA'deki salonlardan hiçbir farkı yok. Avrupa'da birçok takımın sahip olmadığı bir salon. Çok özel bir yer" ifadelerini kullandı.

Pınar Karşıyaka'yı az sayıdaki taraftarı Fenerbahçe Ülker deplasmanında yalnız bırakmadı. Salonun üst katındaki üç bloğun ayrıldığı konuk ekibin taraftarı, yaklaşık 150 kişilik bir grupla takımlarına destek verdi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)