E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe transfer için devrede: Ali Koç, Ronaldo'yla görüştü---

Fenerbahçe transfer için devrede: Ali Koç, Ronaldo'yla görüştü

Fenerbahçe transfer için devrede: Ali Koç, Ronaldo'yla görüştü
12 Aralık 2022 - 21:13 borsagundem.com

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Ronaldo Nazario'nun kulübü Real Valladolid'de forma giyen tecrübeli savunmacı için harekete geçti

Sezona Jorge Jesus'un belirlediği plan doğrultusunda transferlerini gerçekleştiren Fenerbahçe (#FENER), bambaşka bir sezon geçiriyor.

Süper Lig 'de 29 puanla liderlik koltuğunda oturan sarı lacivertliler, sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Kanarya, devre arasında hem eksik görülen hem de rotasyonu güçlendirmek istenilen bölgelere transfer yapmayı düşünüyor. Bu bağlamda hedefe bazı isimler geliyor.

Barcelona, kadroda düşünmediği Memphis Depay’ı 5 milyon Euro’ya satış listesine koymuştu. İspanyol devi, menacerler aracılığıyla Hollandalı yıldızı aralarında Fenerbahçe’nin olduğu kulüplere önermişti. Joao Pedro’nun sakatlığı sonrası Sarı-Lacivertliler, 28 yaşındaki oyuncuyu değerlendirmeye aldı. Depay, Dünya Kupası’nda mücadele ettiği için transfer görüşmelerini rafa kaldırmıştı.

Hollanda’nın elenmesinin ardından yıldız futbolcu için harekete geçen ilk takımın Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Roma olduğu öğrenildi. İtalyan basını, Sarı-Kırmızılı ekibin Barcelona ve Depay ile temas kurarak transferin mali şartlarını araştırdığını yazdı. 28 yaşındaki golcünün önceliği ise oynama garantisi. Barcelona’da 3 maçta sadece 131 dakika süre alan dünyaca ünlü yıldız, aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyor.

Fenerbahçe transferi bitirdi: İşte ödenecek bonservis bedeli!

 

Messi'den Beşiktaş'ın yıldız oyuncusuna canlı yayında hakaret

 

Galatasaray'dan Yunus Akgün'e yeni sözleşme

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)