E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe tek transferi o bölgeye yapacak---

Fenerbahçe tek transferi o bölgeye yapacak

Fenerbahçe tek transferi o bölgeye yapacak
04 Ocak 2020 - 09:09 borsagundem.com

Finansal Fair Play konusunda hassas davranan Fenerbahçe, ara transferde sadece yeni bir sol bek almayı planlıyor

Süper Lig'de ilk yarının sona ermesinin ardından gözler kulüplerin yapacağı ara transferlere çevrildib 

Finansal Fair Play konusunda hassas davranan Fenerbahçe ara transferi de en az maliyetle halletme peşinde.

Sakatlanan Hasan Ali’nin toparlanması kolay görünmezken, sarı-lacivertliler tek transferini bu bölgeye yapmayı planlıyor. Fenerbahçe'nin devre arasını tek transferle kapatabileceği düşünülürken, bu konuda tercih sol bek olacak.

Daha önce iki ya da üç transfer yapmayı planlayan sarı-lacivertlilerde ekonomik durumun yanı sıra Zajc’ın da sakatlanması planları bozdu. Devre arası gönderilmesi düşünülen oyuncudan gelecek parayla transfer yapılması düşünülüyordu.

Şimdi bu gerçekleşmeyeceği için, Finansal Fair Play kurallarına uyma adına fazla transfer düşüncesi rafa kaldırıldı. Yapılacağı belirtilen tek transferin de sol bek olması bekleniyor.

Hasan Ali’nin yaşadığı ciddi taban sakatlığı sonrası toparlaması kolay gözükmüyor. Futbolcunun yaşadığı bu durum, çağın yeni sakatlığı olarak ifade ediliyor. Tedavisi çok zor olan sakatlığın bir başka yan etkisi ise anatomiyi bozması... Bu da futbolcunun performansına fazlasıyla yansıyor.

Sakatlık sürecinde dinlenmesi gereken Hasan Ali, özel antrenmanlar yaptığı için iyileşmesi zaman aldı. Bu yaşananlar neticesinde Hasan’ın tam kapasite ile dönmesi zor.

Bu nedenle başta Milanlı Ricardo Rodriguez olmak üzere diğer sol beklerle de temaslar sürüyor.

Sarı-lacivertli takımın Nijeryalı kanat oyuncusu Moses’e de kuvvet antrenmanı tam olarak yaptırılamıyor. Bu nedenle futbolcu bu sezon iki kez aynı bölgeden sakatlandı. Yükleme yapılırsa kasık ya da adaleden sakatlanma ihtimali bulunduğu için düşük seviyeli yüklemeler yapılıyor.

Victor Moses, tam güçlenmeden oynadığı için sakatlanıyor. Dolayısıyla ikinci yarı için de Nijeryalı futbolcunun tam performans vermesi zor görünüyor. (CNN Türk)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)