E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe saldırısında şok gelişme---

Fenerbahçe saldırısında şok gelişme

Fenerbahçe saldırısında şok gelişme
09 Temmuz 2015 - 21:52 borsagundem.com

Fenerbahçe, 4 Nisan'daki silahlı saldırı sonrası şüpheli şahısları serbest bırakan hakim Yusuf Aydemir'i Adalet Bakanlığı ve HSYK'ye şikayet etti

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 4 Nisan 2015'te Trabzon'da uğradığı silahlı saldırı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı...

Sarı lacivertli kulüp saldırı sonrası gözaltına alınan şüpheli şahısları serbest bırakan hakim Yusuf Aydemir'i, Adalet Bakanlığı ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na (HSYK) şikayet etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, geçtiğimiz günlerde 'avukatlıktan hakimliğe geçiş sınavında usulsüzlük yapıldığı' gerekçesiyle görevden alınan hakimler arasında yer alan Aydemir'in, geçmişte sosyal medyada Fenerbahçe aleyhine paylaşımlar yaptığı vurgulanarak şöyle denildi:



Silahlı saldırı davasına bakan hakim Yusuf Aydemir'in @hukuk61_h adresli Twitter adresinden 4 Mayıs 2014 tarihinde yaptığı paylaşım, sosyal medyada büyük yankı yarattı.

"O ŞAHIS GEÇMİŞTE FENERBAHÇE ALEYHİNE ÇİRKİN PROPAGANDA YAPTI"
"4 Nisan 2015 tarihinde futbolcularımızı ve teknik heyetimizi taşıyan takım otobüsümüzün Trabzon’un Sürmene ilçesinde silahlı saldırıya uğramasının ardından göz altına alınan şüpheli şahısları serbest bırakan Hakim Yusuf Aydemir, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından “Avukatlıktan hakimliğe geçiş sınavlarında usulsüzlük yapıldığı” gerekçesiyle görevden alınmıştır.

Bahse konu şahsın, her ne kadar kafilemize yapılan hain saldırıyla ilgisiz bir konudan görevden alındığını öğrenmiş olsak da, adı geçen şahsın sosyal medyada kulübümüzle ilgili önceki yıllarda yaptığı çirkin propaganda içeren paylaşımlarına tarafımızca tesadüf edilmiş ve kendisinin görevden alınması, silahlı saldırıya dair yapılan soruşturma ve faillerin ortaya çıkarılması konusundaki endişelerimizi arttırarak bizi haklı çıkarmıştır.

Bu şahısla ilgili olarak HSYK ve Adalet Bakanlığı’na bugün itibariyle gerekli şikayetler kulübümüz tarafından yapılmıştır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenasi10 Temmuz 2015 08:52

    işte aslan yürekli hakimim.. helal olsun, binlerce kez teşekkürler.. görün işte; analar ne helal süt emmiş adalet adamları yetiştiriyor.. tuttuğun altın olsun Yusuf başkan..

  • emekci10 Temmuz 2015 02:15

    şikeci takım, yolsuz hakim, silahlı taraftar. ulkede ne adalet kaldı ne de serefıyle ıs yapan adam