E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Özil ile görüştü---

Fenerbahçe Özil ile görüştü

Fenerbahçe Özil ile görüştü
10 Ekim 2020 - 08:13 borsagundem.com

Premier Lig devi Arsenal'de gözden düşen Mesut Özil'in Londra ekibinden ayrılması bekleniyor. Son olarak UEFA Avrupa Ligi kadrosundan da çıkarılan Özil ile görüşen Fenerbahçe, yıldız isimle anlaşma noktasına geldi. İşte detaylar...

Arsenal'ın kadroya almadığı ve sözleşmesini feshetmek istediği yıldız futbolcu için Fenerbahçe yönetimi ilk adımı attı.

Yapılan görüşmede Mesut'a bundan sonraki planları soruldu.

31 yaşındaki maestro, "Belki ABD'ye giderim ama Çin ve Arap kulüplerine gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum" karşılığını verdi.

Bunun üzerine "Peki F.Bahçe'ye gelir misin" denildi. Mesut "Bu hayalimden vazgeçmem" dedi.

Fotomaç'ın haberine göre bu yanıt sonrası F.Bahçe, Mesut Özil'i ara transferde kiralamak için düğmeye bastı.

Plana göre, Arsenal'da astronomik ücret alan Mesut'un parasının yarısını İngiliz kulübü, yarısını ise F.Bahçe karşılayacak.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KABAN10 Ekim 2020 16:58

    Fenerbahçe düşmanlığı yapan, transfer yapamayan kulüplerin taraftarları çamur atacak tabi başka ne yapacak. Kendileri cort oyuncularla oynuyor diye rakibine iyi oyuncu gelmesini kabul edemiyor. Fenerbahçe ye yıllardır Avrupa ya gidemiyor diye alay edenlerin takımları yıllardır Avrupa'da hezimete uğrayıp elenip ülke puanımızı düşürdü.b Fenerbahçe bu saatten sonra hep daha iyi olacak ve Özil şampiyonlar ligine hazırlık transferi. Geçmiş yıllar için alay ettikleri kulübün aynısını kendileri yaşayacak. Bakalım Fenerbahçe nin karşısında hangi yapılanmayla çıkacaklar bu sefer

  • Fener olmam feda da etmem cimbomlamam yetti10 Ekim 2020 10:20

    Bırakın ülkeye yıllarca gelmemiş topçuların emeklilerini bunlara vereceğiniz para ile kaç tane alt takımlardan oyuncu alır yetiştirirsiniz hala akıllanmadınız gitti.

  • Kaçan Grup10 Ekim 2020 09:44

    fenerbahçe’yi batırır, net, kulüp biter.