E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe o yıldız için 23 milyonu gözden çıkardı---

Fenerbahçe o yıldız için 23 milyonu gözden çıkardı

Fenerbahçe o yıldız için 23 milyonu gözden çıkardı
05 Haziran 2020 - 10:26 borsagundem.com

Fenerbahçe, yeni sezonda kadrosunda görmek istediği Başakşehir'de oynayan İrfan Can için 3 milyon euroyu (yaklaşık 23 milyon TL) gözden çıkardı.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Fenerbahçe alınan kötü sonuçların ardından yarışın uzağında kalmış ve tüm planlar gelecek sezona göre yapılmaya başlanmıştı.

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için çalışmalarına devam eden sarı-lacivertlilerde flaş gelişmeler yaşanıyor.

Süper Lig'in yıldızını kadrosuna katmak için yoğun mesai harcayan Kanarya'da yıldız futbolcu için kesenin ağzı açıldı.

Emre Belözoğlu yıldız futbolcuya alacağı ücreti bizzat arayarak bildirdi. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler...

Fenerbahçe 2020-21 sezonu öncesinde elini sıkı tutuyor. 6 sezondur herhangi bir kupa ile tanışamayan Kanarya, transferde büyük oynuyor.

Süper Lig'e verilen arada Fenerbahçe'de rota hem yeni teknik direktör, hem de yeni transferlere çevrilmiş durumda.

Sezonun sona ermesinin ardından Fenerbahçe'de sportif direktörlük koltuğuna geçmesi beklenilen Emre Belözloğlu da transfer için bizzat devrede.

Fenerbahçe, yeni sezonda kadrosunda görmek istediği Başakşehirli İrfan Can için maaş kriterlerini esnetme kararı aldı.

Başkan Ali Koç'un, Divan Kurulu toplantısında açıkladığı 2.2 milyon euroluk maksimum rakam 24 yaşındaki genç yetenek için 3 milyon euro (yaklaşık 23 milyon TL) seviyesine çıkarıldı.

Başakşehir'de sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin de radarında olan başarılı orta saha için girişimler hızlandırıldı.

Dört yıl boyunca kaptanlığını yaptığı Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ ile yakın ilişkileri bulunan Emre Belözoğlu, bu transferle bizzat ilgileniyor.

Sportif direktörlüğe hazırlanan Belözoğlu, İrfan Can ile de sık sık görüşüyor.

Geçtiğimiz günlerde Göksel Gümüşdağ ile görüşen ve Başakşehir kanadından "Sezon sonunu bekleyelim" yanıtını alan Belözoğlu'nun, İrfan Can için Başkan Ali Koç ile de bir toplantı yaptığı öğrenildi.

Koç'un, "İrfan Can için maaş skalamızı 3 milyon euroya çıkarabiliriz" sözleri üzerine Emre'nin, durumu İrfan Can'a ilettiği kaydedildi.

Süper Lig'de şampiyonluk iddiası devam eden Başakşehir'deki gelişimini tamamladığını düşünen İrfan Can'ın, yurt dışı seçeneği gerçekleşmezse seneye Fenerbahçe forması giymeye sıcak baktığı öğrenildi. (Takvim)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 82,65
En Yüksek: 84,00
En Düşük: 82,00
Değişim -0,18 %
FK: 62,03
PD / DD: -8,78
İşlem Hacmi 77.535.997
Toplam Adet: 939.301
Ağırlıklı Ort.: 82,51
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FB 05 Haziran 2020 11:33

    Ortakama bir oyuncu. O kadar abartnaya gerek yok. Feberde aynı petforması gösterecek oyuncular var. Ve de türkiyede aynı potansşyelde çok oyuncu da bulunur. Genç yeteneklerr yönelip takıma toplanmalı. Yabancılardada geclere yönelmeli. Genç ve hem teknşk hem uzun boylu fizik gücü yüksek oyuncular.