E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe o hocayı mı getirecek?---

Fenerbahçe o hocayı mı getirecek?

Fenerbahçe o hocayı mı getirecek?
08 Haziran 2015 - 10:18 borsagundem.com

Viera ve Aykut Kocaman için kamuoyundan gerekli desteği göremeyen yönetim, Marsiya’yı Fransa’nın en golcü 2. takımı yapan deneyimli hocaya odaklandı

Teknik direktör arayışlarını hızlandıran F.Bahçe’de yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında hoca konusu karara bağlanacak. Bu sezon geçmiş yılların aksine transferi takımın teknik patronuna bırakan başkan  Aziz Yıldırım, sadece sözleşmesi biten oyuncularla görüşme yaptı ve imzalar için ‘Yeni gelecek hocayı bekleyeceğiz’ dedi. 

Ayrıca ilk kez kamuoyunun da nabzını tutan sarı-lacivertli yönetim, Viera ve  Aykut Kocaman isimlerinden gerekli desteği göremeyince Marcelo Bielsa’ya yöneldi. Arjantinli’yi liste başı yapan özelliği oynattığı hücum futbolu. Bu sezon  Marsilya’yla ligi 4. tamamlasa da 76 golle şampiyon PSG’nin ardından bu istatistikte 2. yapmayı başaran Bielsa, yönetimin favorisi konumunda. 

BOMBA PATLIYOR

Bu arada sezon ortasından itibaren  Bursaspor’la sözleşmesi sona eren Fernandao ve Şener Özbayraklı için de temaslarını sürdüren yönetimin bu iki oyuncunun transferinde erken davranarak işi yarın resmiyete dökmesi bekleniyor. 

2 ciddi rakip aranıyor

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek için 2 hazırlık maçı oynayacak. Bu sebeple sezonu erken açacak olan sarı-lacivertlileri yoğun bir kamp programı bekliyor. 

29 Haziran’da İstanbul’da toplaması beklenen takım, 10 günü Topuk Yaylası’nda geçirip  Avrupa’ya geçecek. Hazırlık maçlarının daha ciddi rakiplerle yapılması konusunda da çalışan yönetim, gelen teklifleri değerlendiriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)