E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe o futbolcuyu 24 saatte sildi---

Fenerbahçe o futbolcuyu 24 saatte sildi

Fenerbahçe o futbolcuyu 24 saatte sildi
27 Kasım 2022 - 17:55 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin kısa süre önce kadrosuna kattığı 18 yaşındaki futbolcu Ozan Suncak'ın Twitter'da PKK propagandası içerdiği iddia edilen paylaşımları sosyal medyada gündem oldu. Yaşanan kriz sonrası oyuncunun sözleşmesi feshedildi

Altyapısını güçlendirmek için takviyeler yapan Fenerbahçe, Dünya Kupası’na verilen arada Almanya’dan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Suncak’ı kadrosuna kattı. İrfan Yirmibeş'in Sözcü'deki haberine göre genç futbolcunun sosyal medyada ortaya çıkan bazı paylaşımları olayları bir anda bambaşka bir noktaya taşıdı. Sarı lacivertliler, 24 saat önce 3 yıllık amatör sözleşme imzaladığı genç futbolcunun sözleşmesini feshetme kararı aldı.

TARAFTARLAR SOSYAL MEDYADAN HAREKETE GEÇTİ

Twitter’da daha önce PKK propagandası içerdiği iddia edilen paylaşımları kamuoyuna yansıyan Suncak için acil fesih kararı alındı.

Alman ekibi Reutlingen’den transfer edilen Ozan Suncak Fenerbahçe tesislerine gelerek sözleşme imzalamış ve sarı lacivertli forma ile poz vermişti. Geleceğe yatırım olarak görülen o transferin ardından sosyal medyada ortaya çıkan paylaşımlara tepki geldi. Terör örgütü PKK ile ilgili bir paylaşıma destek verdiği iddia edilen Ozan Suncak’ın takımla ilişiğinin kesilmesini isteyen taraftarlar harekete geçti.

Konunun gündem olmasının ardından Fenerbahçe Kulübü, akademiye transfer ettiği Ozan Suncak ile imzaladığı 3 yıllık amatör sözleşmesini feshetmek için oyuncunun avukatıyla görüşmelere başladı.

OZAN SUNCAK KİMDİR?

Almanya’da Stuttgart altyapısında yetişen ve Reutlingen U19’da forma giyen, aynı zamanda genç milli takımımızda da oynayan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Suncak, 31 Temmuz 2004 yılında dünyaya geldi.

Fenerbahçe'de 2 ayrılık birden: İşte Jesus'un yeni gözdesi...

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye müjdeli haber!

Fenerbahçe'nin yıldızı Belçika'ya galibiyeti getirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN27 Kasım 2022 19:13

    FB külübünü ve yöneticilerini kutlarım.Stadlarının adını ATATÜRK stadı yapması kadar önemli bir karar almışlar.