E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe maçlara çıkmayacak---

Fenerbahçe maçlara çıkmayacak

Fenerbahçe maçlara çıkmayacak
06 Nisan 2015 - 16:04 borsagundem.com

Fenerbahçe'ye karşı gerçekleştirilen hain saldırı nedeniyle kulüpten açıklama yapıldı

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, sarı lacivertli futbol takımına Trabzon'da yapılan silahlı saldırı ile ilgili basın toplantısı düzenliyor. Aziz Yıldırım başkanlığında bugün toplanarak durum değerlendirmesi yapan sarı lacivertli yönetim, toplantıda alınan kararları ve bundan sonra izlenecek rotayı açıklıyor.
 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ve bazı yöneticiler toplantıyı, dinleyici sırasından takip ediyor. Kürsüde ise yöneticilerden Mahmut Uslu, Deniz Tolga Aytöre ve Şekip Mosturoğlu yer alıyor.

Toplantıda ilk olarak Genel Sekreter Mahmut Uslu konuşma yapıyor:

- Bu olaylardan dolayı sayın Cumhurbaşkanımız ve eski Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel, CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kısa zamanda bu failler bulunacaktır.

- Olay sırasında bazı kamu görevlileri yanlış sözler söyledi.

- İnsanları öldürmek istiyorlar ve bazı insanlar bunu anlamakta zorlanıyor. Yanlız bizim otobüs değil hemen önümüzdeki medya mensupları da ölüm tehlikesi atlattı. Bu iş planlanmış bir iştir ve aydınlatılması lazım.

- Şoförün arkasında İsmail Kartal oturuyordu. Yani kurşun 20 santim sekse, Allah korusun İsmail'e bir şey olacaktı.

- Düşünün, otobüs beyaz, Fenerbahçe otobüsü olduğu da belli değil. Ama 110 kilometre hızla giderken kurşun atılıyor, taş atıldı deniyor.

- Futbolcuların morali çok bozuk.

- Sow kaçtı deniyor. Böyle bir şey yok. Tamamen planlı ve izinli biçimde Fransa'ya gitti.

- Taraftarlarımız itidallerini devam ettirsinler. Bizim için şampiyonluklar, 4. yıldız önemli değil. Bizim için en önemlisi can sağlığı. Biz çok şampiyonluklar kaybettik. Şimdi detayına girmek istemiyorum ama, ondan sonra biz 'tu kaka' olduk.

Mahmut Uslu'nun ardından Deniz Tolga Aytöre, yönetim kurulu toplantısında alınan kararları açıklıyor:

AYTÖRE: "OLAY AYDINLANANA KADAR FUTBOL OYNAMAK İSTEMİYORUZ"

- Yaşadığımız olayların arifesinde yönetim kurulu toplantısını yaptık, değerlendirme ve kararları herkesle paylaşmak için buradayız. Bu eylemin amacı çok acıktır, 41 kişi öldürülmek istenmiştir.

- Bu olay Fenerbahçe'ye düzenlenen bir suikastır. Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak bu eylemi, bir bölgeye, kendi insanımıza mal etmek ibi bir düşencemiz yoktur. Bu Trabzonspor odaklı bir eylem değildir, terör eylemidir. Yönetsel olarak, sadece Fenerbahçe camiasının can güvenliği bizim sorumluluğumuzda değil, tüm futbol unsurlarının can güvenliği sorumluluğumuzda. 

- Artık bu müsabakaları oynamanın anlamı yok, anlatmak istediklerimizin temelinde bu yatıyor. Sakat futbolcuların iyileşmesi için erteleme talep ettiğimiz yönünde haberler var, bunlar sığ düşüncelerdir. 

- Hiçbir şampiyonluk, bir candan daha önemli değil. Bizim bu ligleri şu kadar erteleyin diye bir talebimiz yok, şampiyonluğun da bir önemi yok. Önemli olan bu sporun can güvenliği altında yapılmasıdır. Yaşanan olay bizim açımızdan unutulmayacak bir olaydır. 

- Bu olayda Fenerbahçe Spor Kulübü üstüne düşeni en iyi şekilde yapmıştır. Beklentimiz bu olayların takibinin aynı ciddiyetle sonlandırılmasıdır. Biz bu olay aydınlanana kadar futbol oynama eğiliminde değiliz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)