E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe kar altında maç yapacak---

Fenerbahçe kar altında maç yapacak

Fenerbahçe kar altında maç yapacak
25 Şubat 2016 - 15:32 borsagundem.com

Lokomotiv Moskova-Fenerbahçe maçı öncesi kentte belli aralıklarla kar yağışı var. Maç saatinde ise hava yağış bekleniyor

Fenerbahçe Avrupa Ligi ikinci tur ilk maçında Lokomotiv Moskova'yı 2-0 mağlup ederek, rövanş öncesi avantaj sağladı, gözler bugünkü rövanşa çevrildi.

KAR ATIŞTIRIYOR AMA MAÇ SAATİ... 

Şubat ayında büyük soğuklara sahne olan ve sık sık buz kaplı zeminlerde futbol oynanmak zorunda kalınan Moskova'da bugün belli aralıklarla hafif şekilde yağdı.

Ancak hava raporlarına göre maçın oynanacağı saatlerde hava sıcaklığı ekside bile olmayacak. Hava bulutlu ancak yağışsız, sıcaklık ise 1 ila 2 derece aralığında seyredecek. Rüzgâr yönünden de bir sıkıntı yaşanmayacağı, saatte 5 kilometre hızla esecek normal bir esintinin, Lokomotiv Stadı'nda beklendiği bildirildi. 

ŞUBAT ORTALAMASI EKSİLERDE 

Moskova'da Şubat ayında karlı bir havaya denk gelme olasılığının yüzde 82 olduğu göz önünde bulundurulduğunda Fenerbahçelilerin şanslı oldukları ortaya çıktı. Şubat ayı ortalama sıcaklıklarının eksilerde seyrettiği ülkede sarı-lacivertliler yine derece olarak da son derece elverişli koşullarda mücadele edecek. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)