E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Kadıköy'de Atakaş Hatayspor'u farklı geçti---

Fenerbahçe Kadıköy'de Atakaş Hatayspor'u farklı geçti

Fenerbahçe Kadıköy'de Atakaş Hatayspor'u farklı geçti
27 Aralık 2022 - 22:15 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, Hatayspor'u 4-0 mağlup ederek maç fazlasıyla tekrar liderliğe oturdu

Fenerbahçe (#FENER) ile Atakaş Hatayspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Kadıköy'de kozlarını paylaştı. Fenerbahçe, ilk yarıda bulduğu gollerle maçı rahat çözdü. Sarı-Lacivertliler'de 20'nci King, 26'da Batshuayi sahneye çıktı. Serdar Dursun 86'da skoru 3-0 yaptı. 90+5 Gustavo Henrique fişi çekti.

Son Dakika: Kanarya farklı kazandı, yeniden liderliğe oturdu! Fenerbahçe, Hatayspor'u 4-0'lık skorla mağlup etti

Ligde üst üste iki maç kaybeden Fenerbahçe, Hatayspor karşısında şeytanın bacağını kırdı. Sarı-Lacivertliler maçın ilk 10 dakikalık bölümünde rakibine net pozisyonlar verse de sonradan oyunun kontrolünü ele aldı.

Son Dakika: Kanarya farklı kazandı, yeniden liderliğe oturdu! Fenerbahçe, Hatayspor'u 4-0'lık skorla mağlup etti

Fenerbahçe'de uzun yıllar kaptanlık yapan Volkan Demirel, hocalık serüveninde eski takımına karşı çıktığı 2 maçı kaybetmedi. Karagümrük'ün başında Fenerbahçe'ye karşı oynadığı iki maçtan da beraberlikle Demirel'in yenilmeme istatistiği bu maçta bozuldu.

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Miguel Crespo, Hatay maçında yer alamadı. Joao Pedro da sakatlığından dolayı forma giyemedi. Enner Valencia ise son saniyede kadrodan çıkartıldı. Sakatlığını atlatan Arda Güler kadroya alındı, ancak oyunda süre bulamadı.

Trabzonspor maçında yedek bekleyen Miha Zajc ve Diego Rossi, ilk 11'e alındı. Jorge Jesus 3'lü savunmadan 4'lü savunmaya geçti. Serdar Aziz yedeğe çekildi.

Gaziantep FK - Beşiktaş: 1-1

 

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'ndan 'hakem' açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 108,30
En Yüksek: 113,80
En Düşük: 107,00
Değişim 3,14 %
FK: 0,00
PD / DD: -7,81
İşlem Hacmi 698.284.929
Toplam Adet: 6.337.544
Ağırlıklı Ort.: 110,14
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran28 Aralık 2022 12:21

    Aklı yolu bir!  Avrupa da tık yok. Şovmuş!  Sizin şovunuza da topunuza da!  Neden Türkiye de futbolcu yetişmiyor. Her  spor dalında iyi kötü başarımız var!  Özellikle bu yıl yüzmede basketbolda voleybolda okçulukta boksta güreşte!  Fakaaaaat onca saha ve tesise rağmen Futbolda asla ve kat a tatmin edici bir başarı yok. Aslında nedeni açık akla hayale gelmez paralar harcanıp egoların çarpıştıüı saçma sapan bir sektör zerre kadar bilimsellik ve profosyönel yöneticilik yok.  Sabır ve disiplin yok tam tersi şımartılan ergen itler var. Hal böyle olunca ne oldum delisi bir sürü görgüsüz şöhret manyağı ortalıkta sahada geziyor. 

  • Vatandaş27 Aralık 2022 23:54

    Gariban Anadolu takımlarına show yapsan ne olur yapmasan ne olur...Birde Avrupada görseydik şu showları.!!! Edirneden öte "tık" yok.!!

  • Vatandaş27 Aralık 2022 23:52

    Şu "show" ları Avrupada da görsek.!! G