E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe İstanbulspor maçında gol yağmuru---

Fenerbahçe İstanbulspor maçında gol yağmuru

Fenerbahçe İstanbulspor maçında gol yağmuru
03 Aralık 2019 - 22:45 borsagundem.com

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında İstanbulspor'u konuk eden Fenerbahçe, cezası nedeniyle seyircisi oynadığı maçta rahat bir futbol sergiledi ve mücadeleyi 4-0 kazandı. Rövanş maçı ise 18 Aralık'ta oynanacak

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında sahasında İstanbulspor’u ağırlayan Fenerbahçe karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Fazla forma şansı bulmayan oyuncuların ağırlıkta olduğu ilk 11’le sahaya çıkan sarı lacivertliler, 15. dakikada Deniz Türüç’ün, 16. dakikada Ferdi Kadıoğlu’nun attığı gollerle bir anda 2-0’lık üstünlüğü sağladı.

İstanbulspor’a pozisyon şansı tanımayan ve oyunun hakimi olan sarı lacivertliler, ilk yarıyı bu skorla önde tamamlarken 70’de Vedat Muriqi durumu 3-0’a taşıdı.

Maçın 81. dakikasında oyuna giren genç sol bek Muhammed Gümüşkaya’nın 88. dakikadaki pasını iyi değerlendiren Miha Zajc, altı pas içinde yaptığı vuruşla durumu 4-0’a getirdi ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Mücadele Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanırken, iki ekip 18 Aralık Çarşamba günü Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

2017-2018 sezonu yarı finalinde Beşiktaş’la yapılan maçta çıkan saha olayları nedeniyle PFDK’den 3 maç seyircisiz oynama cezası alan Fenerbahçe, bu maçla birlikte cezasını tamamlamış oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah04 Aralık 2019 10:08

    Ömer Faruk Beyaz nerede Ersun hoca niye a kadroya almıyorsun? barcalı Messi halt etmiş Ömer Faruk Beyazın yanında.

  • Emrah04 Aralık 2019 10:04

    Ferdi Kadıoğlu  Hollanda alt yapısında yetişme 20 yaşında sağ ayaklı merkez orta saha boy 1,74 hollanda alt milli takımlarda forma giymiş hollanda ve Türk vatandaşı biz türkler de çok orta saha oyuncu yetişiyor 10 numara bölgesinde defansta aynı orta saha gibi umarım fenerbahçede başarılı olur diyeyim Ferdi Kadıoğlu.

  • aytek03 Aralık 2019 23:10

    vay be. sen dünya devi barçaya 4 gol at. müthiş başarı helal olsun....... :D