E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe ilk bombayı patlatıyor---

Fenerbahçe ilk bombayı patlatıyor

Fenerbahçe ilk bombayı patlatıyor
12 Haziran 2022 - 11:57 borsagundem.com

Jorge Jesus ile yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri geliyor. Sarı-Lacivertliler ilk transfer bombasını patlattı. Portekizli hocanın çok istediği yıldız oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalanacak.


Ligde 8 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek ve hasret kaldığı Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Fenerbahçe yarın yeni sezonu açıyor.

İmza töreni sonrası ülkesine giden teknik direktör Jorge Jesus önceki gece 11 bavul, teknik ekibi ve sportif direktör olması beklenen Mario Branco ile birlikte İstanbul'a döndü. Tecrübeli çalıştırıcı, yarın Samandıra'da milli takımlarda olan oyuncuları dışındaki isimlerle tanışacak ve hazırlıklar başlayacak. Sonra Topuk Yaylası yolu tutulacak.

Sabah'tan Ceyhun Samet Yüksel'in haberine göre teknik direktör Jorge Jesus'un kadrosunda görmek istediği, Portekiz Ligi ekibi Santa Clara'da forma giyen Lincoln Henrique'de mutlu sona ulaşıldı. 23 yaşındaki 10 numarayı kampa yetiştirmek isteyen Sarı-Lacivertliler'in başkanı Ali Koç, Santa Clara'nın Türk başkanı İsmail Uzun'la yaptığı bonservis pazarlığında istediği indirimi aldı. Başkan Uzun, Portekiz medyasına yaptığı 'Mükemmel bir teklif' açıklamasıyla Lincoln'ün satışına yeşil ışık yaktıklarını duyurdu.

Paylaşımlarında İstanbul'u etiketlediler

Fenerbahçe oyuncu ile de senelik 700 bin Euro'ya el sıkıştı. Sözleşme 4 yıllık olacak ve Lincoln, toplamda 2.8 milyon Euro kazanacak. Brezilyalı oyuncu, hem Jorge Jesus ile çalışmayı hem de Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi çok istediğini de her fırsatta dile getiriyor.
Bu arada futbolcunun iki çocuğunun annesi Adriana Müller'in sosyal medyada Fenerbahçe ve Jorge Jesus'un hesaplarını takibe alması da dikkat çekti.

Bruno Henrique için de çalışmalar sürüyor

Öte yandan Lincoln Henrique'de mutlu sona oldukça yakın olan Fenerbahçe, Flamengo forması giyen Bruno Henrique için de çalışmalarını sürdürüyor.

En iyi dönemini Jesus'la geçiren Sambacı da Lincoln gibi sarı-lacivertli formayı giymeyi çok istiyor.

Flamengo bir yıl daha sözleşmesi olan 31 yaşındaki sol kanat için 5.5 milyon Euro bonservis talep ediyor.

Ancak oyuncunun da isteğiyle bu rakamda ciddi bir indirime gidilebileceği kulislerde konuşuluyor.

Fenerbahçe'de kadro şeması netleşti

 

Fenerbahçe'de 'Rüya takım' operasyonu! İşte listedeki isimler...

 

Fenerbahçe'de Kim Min-Jae'nin yeni rotası belli oldu!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZELİHA KARAKAŞLI12 Haziran 2022 20:34

    umarım eski transferler gibi ellerinde patlamaz.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ12 Haziran 2022 12:11

    jesus Fb KAZIĞI tam çakıp bir sene sonra gidecek.ulan adam 31 yaşına gelmiş 4 yıllık sözlemede nesi.genç birini alında hiç olmassa satılır.bu jesus dan da bir halt olmaz.ikinci yarıda yine iş ismail kartal a düşecek gibi.

  • Kkeer12 Haziran 2022 19:35

    Alacağı Lincoln henrique 23 yaşında. Almayı düşündüğü Bruno 31 yaşında. Bu elemanı almasalar da olur